SGB-leden leren over Wkb en AI
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
01 februari 2024

Kennisverrijking bij SGB

De start van het nieuwe jaar werd voor de leden van de NOA sector Grootbedrijven (SGB) op dinsdag 23 januari ingeluid met een informatieve en goed bezochte workshop op het NOA-kantoor te Veenendaal.

Onze huisadvocate Ingeborg van Leusden, van Van Gorcom Advocaten, verzorgde een boeiende sessie over de Wet kwaliteitsborging. Leden kregen waardevolle informatie en praktische tips om zich aan te passen aan de nieuwe regelgeving, die per 1 januari 2024 van kracht is geworden.

Het tweede deel van de bijeenkomst bestond uit een inspirerende sessie over Artificial Intelligence (AI), verzorgd door Wouter van Mierlo van Adwise. Hoewel AI voor velen nog onbekend terrein is, voorzag Wouter de leden van praktische tools en benaderingen om AI in de bedrijven te integreren. Deze workshop, die een mix van theorie en toepassing bevatte, wordt ook aan andere NOA-leden aangeboden in het Winterprogramma. Bekijk hier de cursusinformatie.

Om de informatie van deze sessies voor alle SGB-leden toegankelijk te maken, zijn de presentaties over de Wkb en de AI Inspiratiesessie gedeeld via de NOA-nieuwsbrief.

Deel dit artikel: