NOA-Afbouwcentrum Veenendaal
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Het Huis van de Afbouw

Het NOA-Afbouwcentrum in Veenendaal is hét Huis van de Afbouw. We hebben een scholingscentrum, waar allerhande theorie- en praktijkonderwijs wordt gegeven; door het jaar heen zijn er workshops, trainingen en examens. Ook hebben we diverse vergaderruimtes en een ontmoetingsruimte, waar leden en begunstigende leden van NOA bijeen kunnen komen voor een overleg of vergadering. In de kantoren zijn de medewerkers van NOA, AFNL en de NOA-huisadvocaten aan het werk.

NOA-Afbouwcentrum Veenendaal
NOA-Afbouwcentrum Veenendaal

Vergaderaccommodatie

Ons NOA-pand aan De Smalle Zijde 20A in Veenendaal is gelegen aan de Rondweg en heeft goede aansluitingen met zowel de A12 (Arnhem-Utrecht) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Vanwege onze centrale ligging is het zeer aantrekkelijk om bij NOA te vergaderen.

Vergadermogelijkheden

Van kleine besloten vergaderingen, tot presentaties of cursussen; ze worden allemaal in het Huis van de Afbouw gegeven. NOA organiseert zelf bijeenkomsten, maar met regelmaat verzorgen ook andere instellingen, die nauw bij de sector betrokken zijn, hier hun bijeenkomsten. Ook begunstigende leden kunnen gebruik maken van (een deel van) onze praktijkhal of een vergaderruimte/theorielokaal.

We bieden:

  • vergaderfaciliteiten, centraal in Nederland
  • zalen voor 4 tot 40 personen
  • gezonde, verse lunches uit eigen NOA-keuken
  • ruime, eigen parkeergelegenheid
  • grote groepen of event op aanvraag (neem hiervoor contact op met Gert van de Bovenkamp, T 0318-547373)

Huurprijzen & arrangementen:

VergaderzaalAantal deelnemersHuurprijs standaard per bijeenkomstHuurprijs begunstigende leden per bijeenkomst
Vergaderzaal 116 deelnemers€ 240,00€ 160,00
Vergaderzaal 212 deelnemers€ 180,00€ 120,00
Vergaderzaal 312 deelnemers€ 180,00€ 120,00
Vergaderzaal 412 deelnemers€ 180,00€ 120,00
Centrale ruimte40 deelnemers€ 350,00€ 230,00
Praktijkhal*€ 350,00€ 230,00

  • Het standaard vergader arrangement met onbeperkt gebruik van koffie, thee, water, frisdranken, vruchtensappen en het wifi-netwerk kost € 12,50 per persoon per dag.
  • Het vergaderarrangement kan worden uitgebreid met een lunch voor € 17,50 per persoon. Er kan ook voor worden gekozen zelf een lunch te gebruiken in ons restaurant en per pintransactie te voldoen.

*Indien de praktijkhal niet schoon wordt opgeleverd, dan wordt er €100,- schoonmaakkosten berekend. Mocht u gebruikt materiaal willen afvoeren via onze container, dan wordt er voor een volle container € 300,- berekend. Indien er geen volle container is, dan wordt dit uiteraard naar rato doorberekend.

Reserveer een vergader- of praktijkruimte

Gebruik ons reserveringssysteem om direct een boeking te doen. Geef daarbij aan van welke faciliteiten u gebruik wenst te maken.

Kom gerust eens binnen voor een kop koffie, we heten u graag welkom! 

Bezoekadres NOA
De Smalle Zijde 20A
3903 LP  Veenendaal