Krachtige stem in de afbouwbranche
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Over NOA

NOA is dé brancheorganisatie voor ondernemers in de afbouw. We nemen bedrijven in vloeren en terrazzo, natuursteenbewerking, plafond- en wandmontage, stukadoors en all-round afbouwers letterlijk werk uit handen. Als sterke gesprekspartner namens de branche, maar ook als het gaat om de cao, opleidingen, personeel, incasso, juridisch advies, reclame en nog veel meer. En dat werkt!

NOA: van en voor ondernemers

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven is gevestigd in Veenendaal. Het bestuur van de vereniging behartigt tezamen met een professioneel secretariaat alle collectieve en individuele belangen van aangesloten ondernemers. We hebben zo’n 1.700 leden. Wil je weten wie NOA is en wat we doen?

Lees meer

Missie & kernwaarden

NOA verenigt, verbindt en ondersteunt ondernemers in de afbouw. Als professionele ondernemersvereniging voor de gehele afbouw zijn we onmisbaar voor leden en diens opdrachtgevers. We zijn een open en eerlijke organisatie met een minstens zo eerlijke passie voor het slagvaardiger maken van onze leden.

Lees meer over waar we voor staan

Wie werkt er voor jou?

Het hoofdbestuur bestuurt de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, komt in principe maandelijks bijeen en wordt voorgezeten door de voorzitter. Het bestuur, bestaande uit NOA-ondernemers, wordt gekozen door de Algemene Ledenvergadering. De Adviesraad adviseert het bestuur. Alle leden worden ingedeeld in één van de vier hoofdsectoren én we hebben daarnaast gespecialiseerde (sector)verenigingen.

Veel mensen zijn actief betrokken bij NOA. Beleidsmakers, medewerkers en bijzondere leden. En veel bestuurs- en commissieleden die voor een hoofdsector of sectorvereniging een belangrijke rol spelen.

Bekijk wie de vereniging een gezicht geven

Ons ‘clubgebouw’

Het NOA-Afbouwcentrum aan de Nieuweweg 226 in Veenendaal is ons ‘verenigingshonk’. Het secretariaat is er gevestigd, er zijn meerdere vergader/scholingsruimtes, een uitgebreide praktijkhal en een bijzondere Stijlkamer en Silberling lokaal. Ook de NOA-huisadvocaten en collega’s van AFNL houden er kantoor. 

Meer over het NOA-Afbouwcentrum

NOA werkt voor jou! Je kunt ons bezoeken, mailen en bellen. Direct contact opnemen