Samen bouwen aan jouw bedrijf
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Jij alle aandacht voor het afbouwen en NOA regelt de rest

Ondernemen is doen waar je goed in bent én weten wat je aan anderen mag overlaten. Daardoor kun jij doen waar je blij van wordt, overzicht houden in wat er allemaal moet gebeuren én sturen op waar je naar toe wilt groeien. NOA helpt je daar graag bij. Collectieve én individuele belangenbehartiging is onze core business. We hebben veel geleerd over wat ondernemers echt verder helpt en wat niet. Daarom biedt een NOA-lidmaatschap de meest complete oplossing voor iedere ondernemer, op elk niveau. Zodat we samen kunnen bouwen aan jouw bedrijf!

Zij gingen jou al voor

       

Dit is wat je krijgt als lid van NOA

 • GRATIS ADVIES bij (ondernemers)vragen
 • Profiteer van FINANCIEEL LEDENVOORDEEL
 • Verklein je ondernemersrisico met ALGEMENE VOORWAARDEN
 • Wij komen op voor JOUW BELANGEN
 • Bezoek boeiende SECTORBIJEENKOMSTEN
 • Reken op JURIDISCHE HULP
 • SCHOLING en VAKGERICHTE CURSUSSEN
 • Meer zekerheid met de NOA-AFBOUW & NATUURSTEENGARANTIE
 • Je wordt onderdeel van een GROOT NETWERK
 • De CAO is goed geregeld
 • Schakel onze INCASSOSERVICE in
 • Blijf helemaal UP-TO-DATE

NOA staat voor je klaar!

Wat voor jou als rompslomp of gedoe voelt, is voor NOA gesneden koek. Dat waar jij wakker van ligt, geeft ons juist energie. Ook als het pittig wordt. Wij helpen je graag bij een geschil met een klant, met juridisch advies, bij HR-zaken en typische ondernemersvraagstukken. Alle werkdagen kun je met ons bellen, mailen en chatten; geen vraag is ons te gek.

Benut het collectief

NOA maakt branchebreed afspraken, waar jij als ondernemer meteen gebruik van kunt maken. Zo onderhandelen we met vakbonden over de beste CAO, lobbyen we bij de overheid voor versoepeling van arbeids- en ontslagrecht en hadden we als eerste sector met fysiek zware beroepen een regeling voor vervroegd pensioen. Door collectief zaken te regelen, voor onderwijs, innovatie en duurzame inzetbaarheid bijvoorbeeld, pluk je daar als individuele ondernemer de vruchten van.

Algemene voorwaarden

Als lid van NOA krijg je heldere leveringsvoorwaarden, die we voor je hebben gedeponeerd bij de KvK. Je kunt algemene voorwaarden voor zakelijk verkeer gebruiken én er zijn speciale consumentenvoorwaarden voor afbouwbedrijven, voor natuursteen en voor natuurstenen grafwerken. Géén kleine lettertjes, maar heldere afspraken. 

Geef zekerheid met NOA-garantie

Als onderdeel van de NOA-consumentenvoorwaarden verstrek je als NOA-lid al jouw particuliere klanten garantie. Dit is geregeld in de NOA-Afbouwgarantie en NOA-Natuursteengarantie. Die regeling is eerlijk, objectief én betrouwbaar, want dit hebben we samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis afgesproken. En dat voelt wel zo safe voor jouw klanten!

Financieel voordeel

Omdat NOA méér dan 1600 leden heeft, hebben we met meerdere aanbieders lucratieve kortingsafspraken gemaakt. Als NOA-lid krijg je onder meer korting op verzekeringen, een nieuwe bedrijfswagen, op juridische bijstand en bij Arbo-gerelateerde zaken. Die kortingen kunnen flink oplopen, waardoor je jouw lidmaatschap dubbel en dwars terugverdient. 

Eerste hulp bij al je ondernemersvragen

We organiseren door het jaar heen tal van boeiende (sector)bijeenkomsten, waar actuele thema’s worden besproken en waar je kunt sparren met vakgenoten. Ook bieden we scholing en vakgerichte cursussen aan. Zo houden NOA-leden hun kennis op peil. We zorgen er voor dat je goed op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen, die zich in recordtempo opvolgen. Dat is zonder lidmaatschap eigenlijk niet te volgen. 

Wie helpen jou verder?

Onze sectormanagers Bart, Ester en Bob leggen je graag uit wat het NOA-lidmaatschap voor jou kan betekenen. En wat jouw persoonlijke voordeel is. Dat kan telefonisch, bij jou op kantoor of op de bouwplaats; jij kiest wat jou het beste uitkomt. Maak gerust een afspraak:

 

Lidmaatschapsvoorwaarden

Jouw bedrijf moet aan enkele voorwaarden voldoen om lid te kunnen worden van onze vereniging:

 • Bij de KvK staat jouw bedrijf geregistreerd als afbouwbedrijf (stukadoorsbedrijf, natuursteenbedrijf, plafond- en/of wandmontagebedrijf, vloeren- en terrazzobedrijf)
 • Bij het aanvragen van een NOA-lidmaatschap ga je de verplichting aan om bij al jouw particuliere klanten conform de NOA-consumentenvoorwaarden te werken
 • Als je personeel in dienst hebt, ben je verplicht om een registratienummer bij APG te hebben en de cao Afbouw na te leven.

Speciale actie

Word nu lid en krijg 3 maanden lidmaatschap cadeau! De kosten van het NOA-lidmaatschap worden jaarlijks vastgesteld en zijn afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf:

CategorieContributie 2024Extra bijdrage Natuursteen*
Ondernemer Zonder Personeel€    395,00€   70,00
1-5 personeelsleden€    775,00€ 145,00
6-10 personeelsleden€    965,00€ 220,00
11-20 personeelsleden€ 1.145,00€ 300,00
21-30 personeelsleden€ 1.195,00€ 320,00
31+ personeelsleden€ 1.245,00€ 340,00
Extra hoofdsector€    400,00

*Natuursteenleden betalen een extra bijdrage om speciale activiteiten voor de hoofdsector mogelijk te maken.

NOA voor:

 • Een sterk netwerk
 • Ledenvoordeel
 • Algemene voorwaarden en garantie
 • Eerste hulp bij ondernemen
 • Up-to-date informatie

Ja, dit wil ik! 

Proefabonnement

Wil je graag eerst uitproberen welke informatievoorziening we bieden? Neem dan een gratis proefabonnement. Daarbij willen we wel eerlijk zijn: een proefabonnement is niet hetzelfde als een volwaardig lidmaatschap. Pas als je echt lid bent van onze vereniging kun je gebruik maken van de algemene leveringsvoorwaarden, garantieregelingen, allerhande voorbeeld documenten, ledenbijeenkomsten en cursussen. Met een testabonnement kun je dus al wel zien wat er voor NOA-leden allemaal geregeld wordt, maar nog niet overal gebruik van maken. Lees er meer over

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Geef jouw bedrijfsgegevens door en we nemen je lidmaatschapsaanvraag direct in behandeling. Dan hopen we dat we je binnen 3 werkdagen te kunnen bevestigen dat je toetreedt tot dé grote NOA-familie. Mogen we je bij de club verwelkomen?