Profiteer van (financieel) voordeel
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Ledenvoordeel

Als NOA-lid profiteer je van voordeel op diverse producten en diensten, zowel bij NOA als bij partners. NOA verenigt zo'n 1.500 ondernemers in de afbouw- en natuursteenbranche. Hierdoor kunnen wij leden intensief ondersteunen bij alle ondernemerszaken. Ook kun je als NOA-lid gebruik maken van unieke voordeelafspraken met leveranciers.

Met NOA sta je sterk

Door gebruik te maken van onze diensten en je ondernemerszaken goed te regelen, verdien je de contributie al snel terug. Haal jij alles uit je lidmaatschap? We hebben onze diensten en partnerschappen voor je op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig kunt bekijken wat er voor jou en je bedrijf allemaal handig is.

Bekijk het aanbod van onze NOA Partners

Met een NOA-lidmaatschap bespaar je vanwege onze ledenvoordeel partners op de kosten van verzekeringen, juridische bijstand, boekhouding, personeelszaken, mobiliteit en allerhande artikelen en gereedschappen. Door handig gebruik te maken van hun producten en diensten verdien je je NOA-lidmaatschap terug. Wij selecteren onze partners op hun prijs-kwaliteit verhouding, maar ook op gunstige voorwaarden, serviceniveau en eventuele ervaring met onze afbouwsectoren.