CAO-boekje
Download nu!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij Afbouwkeur
Meer dan 1.600 leden gingen je voor

Waarom lid worden?

NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, behartigt jouw belangen!

  • Gratis advies
  • Financieel voordeel
  • Boeiende bijeenkomsten
  • Minder risico, meer zekerheid!
Members only

Members only

NOA-leden hebben een ‘mijn domein’: in 1 overzicht staan allemaal belangrijke dossiers met downloads en uitleg. Deze hulpmiddelen en voorbeelddocumenten maken ondernemen net even gemakkelijker en leuker!

Alles over Corona

Corona houdt ons nog steeds bezig. Gelukkig zijn er eindelijk versoepelingen mogelijk. Op de speciale pagina ‘Alles over corona’ houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer
07
juni

Cursus BIM in de afbouw

Dit is een echte ‘doe-cursusdag’. Het meenemen van een laptop is absoluut noodzakelijk. Je maakt deze workshop kennis met de verschillende systemen, begrippen en mogelijkheden die het Bouw Informatie Model bieden. Met behulp van gratis software leer je BIM-modellen te ontrafelen, zodat je jouw calculatie kunt maken, maar ook hoe je eventuele ontwerpfouten kunt opsporen en hierover in BIM kunt communiceren, waardoor alle bouwpartners die dit probleem raakt, meteen op de hoogte zijn. BIMmen is voor velen nog geen dagelijks gebruikt werkwoord, maar steeds vaker worden er IFC-bestanden aangeleverd, in plaats van die vertrouwde tekening. Wat kun je hier als afbouwer mee? Tijdens de workshop wordt inzichtelijk wat je zelf allemaal met gratis software kunt doen en hoe betaalde software verdere bedrijfsprocessen kunnen vergemakkelijken.