Handige checklist!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Herken de vakman?

Waar moet je op letten bij het selecteren van een stukadoor? Hoe herken je de échte vakman onder de, vloerenleggers? En hoe selecteer je de of terrazzo specialist-, professionele natuursteenbewerker-, of allround afbouwerbedrijf die bij jou past? Gebruik onze checklist en kiesvergroot zo de kans op voor vakwerk.

Checklist stukadoor

Hoe herken je de echte vakman in een stukadoor? Iedereen mag zich stukadoor, stucadoor of zelfs wandgrimeur noemen, maar hoe weet je van tevoren of er geluisterd wordt naar jouw wensen en of de vakman een goede kwaliteit kan leveren? NOA helpt je graag om een goede selectie te maken en de vakman te kiezen die bij je past. Gebruik onze checklist om een goede stukadoor te kiezen. Naar checklist stukadoor. 

Checklist natuursteenbedrijf

Hoe selecteer je een natuursteenbedrijf? Je wilt graag van tevoren de zekerheid op vakwerk en achteraf een fijne service. Natuursteenbewerkers die zijn aangesloten bij NOA geven NOA-Natuursteengarantie (voorheen ABN Natuursteen Garantie). Gebruik onze checklist om een goed natuursteenbedrijf te kiezen. Naar checklist natuursteen vakman.

Checklist plafond- en wandmonteur

Hoe kies je de vakman die een mooie scheidingswand in de woonkamer kan maken, of een systeemplafond kan aanbrengen? Een plafond- en wandmonteur is een echte vakman, die je goed kan adviseren over alle mogelijkheden. Want er is een veelheid aan mobiele, demontabele systemen van hout, glas of staal waar je uit kunt kiezen. Gebruik onze checklist om een goede plafond- en wandmonteur te selecteren. Naar checklist plafond- en wandmontage. 

Checklist vloerenlegger/terrazzospecialist

Je wilt een mooie vloer, een aanrechtblad, of misschien een bijzonder kunstobject van Terrazzo… hoe selecteer je dan de vakman die dat voor je kan maken? Want welk materiaal past bij jouw woongedrag en is de ondervloer geschikt voor wat jij mooi vindt? Gebruik onze checklist om een goede vloerenlegger en de échte Terrazzo vakman te kiezen. Naar checklist vloerenlegger/terrazzospecialist. 

Hoe kan ik zien dat een bedrijf NOA-garantie geeft?

Alle bedrijven die bij NOA zijn aangesloten, geven automatisch de NOA-Afbouwgarantie of NOA-Natuursteengarantie als ze voor een particuliere opdrachtgever werken. Dit is geregeld in de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijfnatuursteenbedrijf en voor grafwerken. Bekijk in ons ledenoverzicht welke bedrijven bij ons zijn aangesloten. Onze keurmerken en logo’s zijn namelijk gewild en helaas wordt er wel eens misbruik van gemaakt. Controleer daarom altijd op deze site of het bedrijf daadwerkelijk bij ons is aangesloten.

Vakwerk met NOA-Afbouwgarantie

Kies voor een stukadoor, vloerenbedrijf, terrazzospecialist, plafond- en wandmonteur of allround afbouwbedrijf met een NOA-lidmaatschap: dan ben je zeker van heldere afspraken, vakwerk én NOA-Afbouwgarantie. In onze flyer NOA-Afbouwgarantie lees je de voordelen van een NOA vakman!

NOA-Natuursteengarantie

Een natuursteenbedrijf met een NOA-lidmaatschap levert vakwerk. Daaronder verstaan we méér dan alleen een goed eindresultaat. Een NOA natuursteenbewerker denkt mee en heeft probleemoplossend vermogen. In onze flyer NOA-Natuursteengarantie lees je de voordelen.