Waar wij voor staan!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Missie & visie NOA

Hieronder hebben we samengevat wat we belangrijk vinden en waar we in geloven:

MISSIE

Het verenigen, verbinden en ondersteunen van ondernemers in de afbouw.

VISIE

Als professionele ondernemersvereniging voor de gehele afbouw onmisbaar zijn voor leden en diens opdrachtgevers.

#1. Persoonlijk

Bij ons draait het om mensen. Leden zijn bij ons geen nummer, maar ondernemers die we graag verder helpen bij hun bedrijfsvoering. NOA werkt voor jou!

#2. Oprecht betrokken

Om onze leden te helpen, verdiepen we ons in wat hen bezig houdt. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Waar is behoefte aan? Daar bieden we ondersteuning; met tips & trucs, handige tools en middels persoonlijke uitleg

#3. Collectief

Samen staan we sterk! Door de krachten te bundelen, bereiken we meer. In onze (politieke) lobby bijvoorbeeld. En bij vele andere organisaties waar wij de belangen van ondernemers in de afbouw behartigen.

#4. Maatwerk

We staan onze leden met raad en daad terzijde. Voor elke individuele vraag vinden we een passend antwoord. Ons gratis advies, de juridische hulp en praktische cursussen worden afgestemd op wat er écht nodig is. We stemmen onze hulp af op de aard en ontwikkelingsfase van onze leden.

#5. Meerwaarde

Wij creëren waarde voor onze leden. Individueel voor de ondernemer en collectief voor de branche. Doen ook onderzoek naar een succesvolle toekomst. Of dat nu om technologie, arbeidsmarkt of onderwijs gaat. Denkend vanuit de ambachtelijkheid en specialisatie van onze leden.

#6. Deskundig

We hebben verstand van zaken. Met gespecialiseerde medewerkers en een goede servicedesk. Met een eigen vakblad en een uitgebreide online kennisbank.