Jouw (vak)kennis verbreden of verdiepen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
31 januari 2024

Winterprogramma 2024

Het NOA-Winterprogramma is een bijscholingsprogramma voor ondernemers en (kader)personeel in de afbouw- en natuursteenbranche. We bieden nieuwe cursussen en workshops aan waarmee je jouw vakkennis, communicatievaardigheden en toekomstvisie kunt verbreden of verdiepen.

De trainingen worden gegeven door experts, met kennis van de afbouw- en natuursteensector. Samen met collega-ondernemers ga je onder deskundige begeleiding efficiënt aan de slag met het cursusonderwerp van jouw keuze. Er zijn vaktechnische workshops - echte doe-dagen dus - en cursussen waarmee je jouw bedrijfsprocessen kunt verbeteren of die je inspiratie bieden voor jouw toekomstvisie. Met ons Winterprogramma haal je het beste uit jezelf én jouw bedrijf.

Inschrijven voor cursussen

Je kunt op je gemak door de online cursuscatalogus scrollen om te bekijken welke trainingen en workshops voor jou en/of je medewerkers interessant zijn. Via de ‘Schrijf in’ button kun je per cursus direct doorklikken om in te schrijven. Ook staan alle Winterprogrammacursussen in onze online agenda. Nieuw is dat de cursussen ook allemaal zijn opgenomen in de Afbouwacademie zodat ook werknemers aan de trainingen kunnen deelnemen.

Deel dit artikel: