27 maart 2024
Slim gebruik maken van ChatGPT

Slim gebruik maken van ChatGPT

Ben jij benieuwd naar alle ontwikkelingen op het gebied van AI en ChatGPT en wil je graag leren hoe je met de gratis versie jouw voordeel kunt doen? Tijdens deze doe-cursus ga je stap voor stap aan de slag om slim gebruik te maken van Chat GPT.

ChatGPT is het meest geavanceerde openbare taalmodel tot nu toe en leidde wereldwijd tot grote commotie. Het model is in staat om supersnel allerhande teksten te genereren en begrijpt jouw vragen. Als je Chat GPT gebruikt, lijkt het alsof je met een ander menselijk brein aan het communiceren bent.

Deze cursus ga je aan de hand van praktijkcases aan de slag om te ontdekken hoe Chat GPT binnen jouw onderneming gebruikt kan worden. Ook leer je om Chat GPT de juiste briefing (zogenaamde prompts) te geven. Natuurlijk krijg je ook uitleg over de ontwikkeling van AI en is er ruimte om vragen te stellen.

Deze workshop leer je:

  • Een gratis account aan te maken in Chat GPT;
  • Over de werking van Chat GPT en de ontwikkeling van AI;
  • Aan de hand van praktijkcases te oefenen met het programma;
  • Goede prompts te schrijven.

Jouw resultaat:

Na afloop van deze workshop ga je Chat GPT regelmatig inzetten voor jouw onderneming en weet je hoe en wanneer je de programmatuur kunt gebruiken. 

Docent:

Wouter van Mierlo (Digital Strategist en AI Specialist)

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP  Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 15, (maximaal 25)
Duur: Van 13.00 tot 16.30 uur
Wanneer: 27 maart 2024
Cursusprijs: € 110,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl