Groot NOA kantoor aan De Smalle Zijde 20A in Veenendaal
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
02 maart 2022

NOA is verhuisd per 1 maart

Per 1 maart 2022 heeft NOA samen met de huurders AFNL en Van Gorcom Advocaten het pand aan De Smalle Zijde 20A te Veenendaal betrokken. Er wordt momenteel nog hard gewerkt om ook de nieuwe ontmoetingsruimte, vergaderfaciliteiten en het gloednieuwe praktijkcentrum in gereedheid te brengen.

Bouwen en verbouwen

Ondertussen wordt er aan de Smalle Zijde nog keihard gewerkt: de kantoren op de eerste en tweede verdieping zijn zo goed als klaar, maar aan de grote ontmoetingsruimte met keuken en vergaderfaciliteiten op de begane grond moet nog het een en ander gebeuren. Ook verrijzen naast het pand de contouren van het gloednieuwe praktijkcentrum. Het duurt helaas nog wel even voor dit in gebruik kan worden genomen. Later in het jaar zullen we daarom onze totale accommodatie feestelijk openen.

Een flinke operatie

Een kantoorverhuizing van meerdere organisaties én de bouw van een compleet nieuw, modern praktijkcentrum is een flinke operatie. Een deel van de inventaris is in opslag en al het andere is verhuisd. Ook de delicate Silberlingcollectie is onder toeziend oog van bestuursleden van het Neerlandsch Stucgilde voorzichtig ingepakt en tijdelijk opgeslagen.

Sinds 1 maart is ons nieuwe adres:

NOA
De Smalle Zijde 20A
3903 LP Veenendaal

Pas s.v.p. onze adresgegevens aan in de administratie? 

Het postadres en telefoonnummer blijven:

Postbus 310
3900 AH Veenendaal
T 0318-54 73 73
E info@noa.nl
W www.noa.nl 

Deel dit artikel: