NOA gaat verhuizen!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
16 juni 2021

Sneak preview nieuwe NOA-huis

NOA gaat verhuizen! Het huidige gebouw aan de Nieuweweg 226 in Veenendaal is verkocht aan een projectontwikkelaar en waarschijnlijk begin 2022 betrekken we ons nieuwe onderkomen aan De Smalle Zijde 20A te Veenendaal. Komende tijd moet er nog het een en ander verbouwd worden, maar we geven graag al een inkijkje:

Het nieuwe pand ligt op een zichtlocatie, direct aan een rotonde langs de rondweg van Veenendaal. Daar vandaan zijn er snelle verbindingen naar zowel de A12 (Den-Haag – Utrecht – Arnhem) als de A15 (Rotterdam – Nijmegen). Ons toekomstige NOA-huis is goed bereikbaar en heeft een perceel oppervlakte van meer dan 6700 m2. Perfect, want hierdoor is er ruimte om er een nieuw en duurzaam praktijkcentrum bij te bouwen, wat ruimte gaat bieden aan alle opleidingswensen van onze sectoren. En dan nog blijft er een groot stuk grond over, zodat iedereen altijd makkelijk kan parkeren en we straks bijvoorbeeld onze Jaardagen bij huis kunnen organiseren.

Het wordt goed toeven!

Het gebouw heeft op alle verdiepingen veel ramen. Waar je ook bent, overal schijnt fijn daglicht naar binnen. Een heerlijke plek om straks te werken, leren en discussiëren. Ons huidige NOA-huis wordt veelvuldig gebruikt voor vergaderingen en bijeenkomsten en het is de bedoeling dat het in het nieuwe pand nóg prettiger vertoeven wordt. Dé plek voor afbouwend Nederland om samen te komen en constructief te bouwen aan de toekomst.  

“Plans come together”

Alle huidige bewoners van het NOA-gebouw verhuizen mee naar De Smalle Zijde. Het secretariaat van AFNL, de huisadvocaten van Van Gorcom en ook Savantis willen allemaal graag weer een deel van het nieuwe NOA-pand huren. In een huisvestingscommissie komen sinds kort alle partijen regelmatig bijeen om de wensen te inventariseren, nieuwe ideeën te opperen en te bespreken hoe er zo efficiënt mogelijk in het nieuwe gebouw kan worden (samen)gewerkt. Een stuurgroep houdt in de gaten of de plannen realistisch blijven. Samen met een interieurarchitect wordt er overlegd wat er mogelijk is en hoe er binnen het budget een multifunctioneel gebouw kan worden gecreëerd.

Later meer info en beeld

Het is de bedoeling dat er snel knopen worden doorgehakt, er een vergunning kan worden aangevraagd voor de nieuwbouw van de praktijkhal en de plannen verder kunnen worden geconcretiseerd. Zodra de huisvestingscommissie meer nieuws heeft, zullen we dat uiteraard graag met u delen. Want de komende tijd willen we u graag met nieuwe foto’s (en online met video) op de hoogte houden van de vorderingen. We vinden het ontzettend leuk dat zoveel mensen benieuwd zijn naar het nieuwe pand! 

Deel dit artikel: