Diploma’s voor geslaagden NOA-Ondernemersopleiding
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
16 mei 2019

Diploma’s voor geslaagden NOA-Ondernemersopleiding

In de Brabanthallen kregen de geslaagden van de NOA-Ondernemersopleiding tijdens de Monumenten- en Renovatiebeurs hun branche-certificaat uitgereikt. Na tien intensieve lesdagen en een pittig examen hebben ze nu hun diploma voor ‘toekomstgericht ondernemen’ op zak!

De vakbroeders van het Neerlandsch Stucgilde en de terrazzosectie hadden hun stand ter beschikking gesteld om de uitreiking plaats te laten vinden. Sommige geslaagden hadden er meteen een beursdag van gemaakt, om op de renovatie- en monumentenbeurs rond te kijken en hun toegevoegde waarde als professionele afbouwer bij diverse partijen toe te lichten.

NOA-voorzitter Hendrik Ruys liet de geslaagden weten dat hij ze de ‘die-hards’ van de opleiding vond: “Lang niet alle cursisten gaan op voor het examen, want een ondernemersplan schrijven en dat presenteren en verdedigen aan de examencommissie is best een spannend gebeuren. Het is ook een verschil of je bepaalde plannetjes in je hoofd hebt zitten, of ze daadwerkelijk aan papier toevertrouwd. Dat laatste maakt het echter wél makkelijker om ze vervolgens daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.” De geslaagden hebben door de opleidingsdagen en het gemaakte plan stuk voor stuk concrete acties en verbeterpunten voor hun onderneming geformuleerd.

De geslaagden:

Marco BeerntsenE.M.S. Afbouw Didam BV
Bianca BlokStierman Kunststofvloeren
Ben BoelensVerbion Vloeren
Donovan van HoogdalemVan Hoogdalem Stucadoors BV
Dennis MeskenMB Stucadoorsbedrijf
Martijn VerplankenMaas Afbouw BV
Bas VervuurtKunrader Steengroeve
Liza WoutersTh. Wouters Totaal Afbouw BV

De cursisten waren blij met hun door de branche erkende certificaat, maar vooral met al het geleerde tijdens de opleiding. Alle lesdagen waren thematisch ingedeeld, met veel praktische voorbeelden en oefeningen vanuit de praktijk. Hierdoor biedt elke lesdag handige tips, maar formuleer je als deelnemer ook specifieke aandachtspunten of verbeteraspecten voor jouw bedrijf. Lees ook het dagboek van een cursist, waarin Liza per cursusdag kort de leermomenten beschrijft.

In november willen we de NOA-ondernemersopleiding weer voor nieuwe cursisten starten.

Deel dit artikel: