Stukadoorsbedrijf E. Blaauw wint gratis rittenregistratiesysteem
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 juni 2023

Winnaar TrackJack rittenregistratiesysteem

Afgelopen maand maakten alle leden van NOA kans op een gratis rittenregistratiesysteem. Kosteloos op locatie geïnstalleerd en inclusief 1 jaar service. De winnaar is bekend: Stukadoorsbedrijf E. Blaauw uit Zwolle hoeft zich geen zorgen te maken bij een controle van de Belastingdienst.

Stukadoorsbedrijf E. Blaauw is een vakkundig en ervaren stukadoorsbedrijf en al lange tijd lid van NOA. Kwaliteit staat voorop en dat sluit mooi aan bij de meest betrouwbare kilometerregistratie van TrackJack. Het systeem dat Stukadoorsbedrijf E. Blaauw gaat gebruiken is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen en voldoet daarbij volledig aan de eisen van de Belastingdienst. Dat houdt in dat ze niet alleen uit kunnen gaan van de hoogste kwaliteit die wordt gesteld aan het bijhouden van kilometers en ritten, maar dat het ook qua privacy en data opslag goed geregeld is.

Ledenvoordeel fiscale rittenregistratie

Alle leden van NOA kunnen gebruiken maken van een mooi ledenvoordeel voor fiscale ritregistratie. Bob Buijs, sectormanager bij NOA: “Onze leden hebben allemaal zakelijke voertuigen waar ze geen bijtelling over willen betalen. Handmatig bijhouden kan echt niet meer. En het sluit perfect aan bij het motto van NOA, want de ondernemer houdt door het automatische ritregistratiesysteem alle aandacht voor het afbouwen.”

Meer info op https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

Deel dit artikel: