NOA-leden gezocht voor afbouwwerkzaamheden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
16 september 2021

Wie maakt ons nieuwe NOA-pand strak en stralend?

Voor de afbouwwerkzaamheden aan ons nieuwe pand op De Smalle Zijde zoeken we NOA-leden, die belangstelling hebben om dit werk uit te voeren. Het betreft vooral stukadoors- en plafond- en wandmontagewerkzaamheden, maar in geringere mate misschien ook werkzaamheden die door leden uit de sector Vloeren & Terrazzo en Natuursteen kunnen worden verricht.

De commissie huisvesting is in samenwerking met een (interieur)architect druk doende om er voor te zorgen dat we volgend jaar onze intrek kunnen nemen aan De Smalle Zijde 20A in Veenendaal. De huidige huurders zijn hun laatste spullen aan het pakken en hebben alvast voor ons de vlaggen opgehangen. Alvorens de secretariaten van NOA, AFNL en Van Gorcom Advocaten het nieuwe onderkomen kunnen betrekken, wil de huisvestingscommissie wel het een en ander aanpassen. Er wordt echt het ‘huis van de afbouw’ van gemaakt; een fijne plek om samen te komen, te verbinden en vooruitgang te boeken.

Bovendien moet er ook nog een hele nieuwe hal naast het huidige pand worden gebouwd, waar alle cursus- en scholingsactiviteiten kunnen gaan plaatsvinden en Savantis de examens kan organiseren. In de nieuwe praktijkhal zullen ook afbouwwerkzaamheden nodig zijn, want we willen er natuurlijk een moderne en frisse scholingslocatie van maken.

De afbouw van ons nieuwe pand willen we het liefste door leden van NOA laten doen. Of er veel werkzaamheden voor alle ‘takken van sport’ binnen de NOA in zitten valt nog te bezien. Desalniettemin roepen we alle geïnteresseerde leden op zich alvast te melden bij hun sectormanager. Zodra bekend is welke werkzaamheden er precies moeten worden verricht, worden de leden die interesse hebben getoond hier dan van op de hoogte gesteld. Voorwaarde is dat er marktconform wordt gewerkt, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Belangstelling?

Alle NOA-leden, die mogelijk belangstelling hebben om een bijdrage te leveren aan het nieuwe onderkomen, kunnen zich tot en met uiterlijk 24 september 2021 melden bij hun sectormanager, bij voorkeur per mail:

NOA hoofdsector Stukadoren & Afbouw
Sectormanager Bart van der Vorst
Mail Bart, of bel T 06-13 56 23 53

NOA hoofdsector Plafond- & Wandmontage
Sectormanager Bob Buijs
Mail Bob, of bel T 06-82 11 74 90

NOA hoofdsector Natuursteen
Sectormanager Ester Litjes
Mail Ester, of bel T 06-53 53 32 73

NOA hoofdsector Vloeren & Terrazzo
Sectormanager Bob Buijs
Mail Bob, of bel T 06-82 11 74 90

Deel dit artikel: