Voorkom scheuren in klimatologische omstandigheden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
30 maart 2021

Werk volgens de laatste richtlijnen met Deltec Stucband

De druk in de bouwsector blijft toenemen door de groeiende vraag naar nieuwbouw woningen. Hierdoor moeten bouwprojecten nog sneller opgeleverd worden, wat ervoor zorgt dat het bouwen in de perfecte klimatologische omstandigheden niet altijd nageleefd kan worden. Door (extreem) vochtige omstandigheden tijdens de bouw en (extreem) droge omstandigheden tijdens het gebruik van de woning ontstaat er scheurvorming bij plafonds. 

Deze scheurvorming komt voor op de plaatnaden die traditioneel zijn afgewerkt met gaasband. Dit heeft ertoe geleid dat er een nieuwe eis is voor voegafwerking van plafonds. Deze eis houdt in dat voor de voegafwerking van plafonds papierband of glasvlies is vereist. Om te voldoen aan deze nieuwe eis introduceert Deltec Tape de oplossing: Deltec Stucband.

Deltec Stucband is extreem sterk waardoor scheurvorming op de aansluitnaden wordt voorkomen. Het stucband is een papieren voegband met de gepatenteerde perforatie voor een perfecte hechting met de ondergrond. Daarbij is het perfect te gebruiken op gipskarton bij zowel plafonds en wanden. Met Deltec Stucband voorkomt u scheurvorming en werkt u volgens de laatste richtlijnen.

De voordelen:

  • Scheurloze plafonds en wanden
  • Gemakkelijk en naadloos afwerken
  • 1 product voor zowel vlakke als inwendige hoeken
  • Geschikt voor het gebruik met dispenser
  • Werken volgens de laatste richtlijnen

Gratis proberen

Bij Deltec is de test het bewijs! Vraag daarom een gratis sample aan via deltectape.nl/sample en ervaar zelf de nieuwe manier van werken.

Deel dit artikel: