Sfeervol weerzien in Uden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
17 juni 2021

Regiobijeenkomst Vloeren & Terrazzo

Woensdag 16 juni was het eindelijk zover; de eerste fysieke regiobijeenkomst voor leden van de hoofdsector Vloeren & Terrazzo vond plaats in de regio Zuidoost. De slogan voor deze bijeenkomst luidde: “want er is meer dan alleen meters!”

Vanaf half 4 werden de NOA-leden ontvangen in het nieuwe pand van de Diba Groep in Uden waar, gezien het zomerse weer, gezorgd was voor voldoende verkoelende drankjes. Na een korte wandeling stond allereerst de rondleiding op het programma bij NOA-Vloerenbedrijf van Rijbroek B.V. en werden wij hartelijk ontvangen door Ron en Hans van Rijbroek, die de collega-ondernemers in 2 groepen meenamen voor een mooie rondleiding over het imposante terrein. 

Na deze interessante rondleiding was het de beurt aan bestuurslid Marcia Donkers en sectormanager Bob Buijs om de leden mee te nemen in “wat doet de hoofsector voor de leden en wat staat er allemaal op de planning, welke diensten biedt de NOA aan haar leden en waarom is het zo belangrijk om 23 september naar de Algemene Ledenvergadering van NOA te komen”. Bestuurslid Rinio van der Ven inspireerde de leden vervolgens door te vertellen over de ontwikkelingen binnen NOA op het gebied van opleiden en hoe we alle uitdagingen gezamenlijk moeten oppakken: “Want uiteindelijk komen we samen verder!”

Het werd een mooie, interactieve bijeenkomst waarbij er genoeg te bespreken viel, er volop kennis werd gedeeld en iedereen na de afsluitende borrel en een lekker hapje tevreden naar “huus op an” kon. Ook gaven de leden en gastheren waardevolle feedback voor de organisatie van toekomstige regiobijeenkomsten. Kenmerkend was een van de vele tegeltjeswijsheden die deze middag gebruikt werden: “als we eens wisten waar alle kennis binnen NOA zou zitten, wat zouden we dan veel kennis hebben.”

De komende tijd worden ook in de andere regio’s bijeenkomsten van de hoofdsector Vloeren & Terrazzo georganiseerd. Mocht u als NOA-ondernemer enthousiast zijn om uw collega leden in uw bedrijf te verwelkomen en gastheer/vrouw te zijn voor een regiobijeenkomst, dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen. Het is erg leuk en leerzaam om bij elkaar een kijkje in de keuken te mogen nemen. Voor vragen of het aanmelden van uw bedrijf kunt u contact opnemen met sectormanager Bob: mail of bel ons secretariaat op 0318-54 73 73.

Deel dit artikel: