NOA-onderneemster Zaanse Zakenvrouw 2019
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
03 juli 2019

NOA-onderneemster Zaanse Zakenvrouw 2019

Christell Bart-Hoeben heeft de publieksprijs gewonnen van de Zaanse Zakenvrouwen Verkiezing 2019. Ze kreeg bijna 3.000 stemmen. “Onderdeel zijn van een daadkrachtig netwerk werkt dus echt”, aldus de trotse mede-eigenaresse van Bart Natuursteen.

Ze gebruikt deze prijs voor goede PR voor ons mooie ambacht en dat de jeugd weer gaat kiezen voor de bouw in het algemeen en ook voor het mooie beroep van natuursteenbewerker. “De hele sector heeft ze hard nodig!”

Daarnaast hoopt Christell (ex)(kanker)patiënten te inspireren om niet de rest van je leven (kanker)patiënt te blijven. Zij weet als geen ander dat je ermee bent “behebt” met alle zorgen die het met zich meebrengt. Christell zegt: “Kijk naar je nieuwe ik en naar wat je nog wél allemaal kunt”.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de publieksprijs heb mogen winnen van deze Zakenvrouwverkiezing, schrijft Christell: Dat zoveel mensen op mij hebben gestemd en mij deze prijs gunnen is fantastisch! Het was een mooi avontuur, ik hoop mensen met mijn verhaal te inspireren.

Bekijk het videoportret dat bij de nominatie tot Zaanse Zakenvrouw van Christell Bart-Hoeben is gemaakt.

Deel dit artikel: