Nieuwe matte Italiaanse stucco in 169 kleuren
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
30 september 2019

Nieuwe matte Italiaanse stucco in 169 kleuren

Muro Naturale is een nieuwe natuurlijke, matte stucco van de Italiaanse firma Giorgio Graesan. De stucco wordt in Nederland geleverd door begunstigend lid Puurkleur. Het is een stucco op basis van marmer en kalk die in slechts één laag wordt aangebracht. De toevoeging van mica (een mineraal dat onder andere voorkomt in graniet) zorgt volgens Puurkleur voor “een luxe maar natuurlijke uitstraling”. Zowel Muro Naturale als alle andere Giorgio Graesan producten zijn leverbaar in een identieke kleurenlijn van 169 kleuren.

De Italiaanse firma Giorgio Graesan, leverancier van Muro Naturale, gaat met de nieuwe stucco een stapje verder dan de zo populaire betonlook. Nieuw is bovendien de mogelijkheid om extra mica toe te voegen in de kleuren brons en zilver. Dat veroorzaakt een extra luxe effect.

Zowel Muro Naturale als alle andere Giorgio Graesan producten zijn leverbaar in een identieke kleurenlijn van 169 kleuren. Dit specifieke kleursysteem is een handig hulpmiddel voor zowel applicateur als consument om goed passende kleurcombinaties te kunnen maken.

Deel dit artikel: