Combi training sales en techniek
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
30 oktober 2020

Nieuwe cursus kunststofvloeren

De training Sales en techniek voor kunststofvloeren is een nieuwe driedaagse cursus, die Savantis volledig corona proof kan aanbieden. De training kan vanaf januari 2021 te allen tijde worden gepland. Tijdens de combi-training voor vloerapplicatiebedrijven en gevorderde vloerenleggers leren cursisten vloeren te verkopen en wordt alles bijgeleerd over het aanbrengen van kunststofvloeren. Dit gebeurt natuurlijk aan de hand van de actuele kwaliteitsnormen.

  • De training is 100% corona proof
  • Praktische training waarbij wordt geleerd om kwalitatieve kunststofvloeren volgens de actuele kwaliteitsnormen
  • Overtuigend leren verkopen
  • Theoriedeel vindt online plaats via Microsoft Teams

Vakmanschap aanscherpen

Met deze combi training, die hoogst waarschijnlijk in het praktijkcentrum van het NOA-pand zal worden gegeven, wordt het vakmanschap van de cursisten aangescherpt. Tijdens de praktijktraining wordt geleerd om kwalitatieve gietvloeren en siergrind vloeren aan te brengen volgens de geldende normen en eisen.

Klantcontact vaardigheden

Daarnaast is het als vloerenlegger belangrijk om jezelf te kunnen verkopen. Iedere vakman/vrouw is immers een visitekaartje van het bedrijf. Als ondernemer is het belangrijk om een goede eerste indruk bij klanten achter te laten, want dan is de kans groter dat de opdracht wordt binnen gehaald. En voor werknemers is een klantvriendelijke omgang met de klant en mensen op de werkvloer net zo belangrijk. Hoe wordt er voor gezorgd dat een klantcontact waardevol wordt? Daar gaan cursisten tijdens deze training ook mee aan de slag.

Tijdens deze training leren cursisten diverse gespreksvaardigheden en zich te verdiepen in de wensen en verwachtingen van de klant. Wat wil uw klant horen tijdens zo’n eerste gesprek? En hoe wordt er voor gezorgd dat een ieder binnen het bedrijf bij die klant een goede indruk achter laat? In deze training wordt een acquisitie plan gemaakt en verkoopgesprekken geoefend.

Nieuwe combi training

Savantis organiseert deze nieuwe cursus vanaf januari 2021. Theorie en praktijk worden ongeveer 50-50 verdeeld. Er kan nu worden ingetekend voor deelname. Aan de cursus kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Savantis plant de cursusdagen vervolgens in op wens van de groep; maatwerk dus. Op de website van Savantis vindt u aanvullende informatie, kosten en de mogelijkheid direct in te schrijven.

Meer info & inschrijven Savantis training kunststofvloeren.

Deel dit artikel: