Supersnel, supereasy supermooi
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
30 maart 2021

Nieuw van Knauf: StucBeton

Knauf StucBeton is een decoratieve afwerkingspleister met een minimale dikte. Het waterdichte, pasteuze product is volgens begunstigend lid Knauf “niet alleen makkelijk en snel te verwerken, maar ook uitermate geschikt voor de natte ruimte". 

Door de hoge hechtkracht kun je Knauf StucBeton op diverse soorten ondergronden verwerken: watervast multiplex, tegels, gipsplaat, gipsgebonden - en cementgebonden ondergronden. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met Knauf StucBeton. Naast dat het een trendy betonlook geeft op allerlei soorten ondergronden, is dit nieuwe product uitermate geschikt voor een naadloze, waterdichte afwerking in badkamer, toilet of keuken. Ook geeft het een decoratieve look op wanden en plafonds anders dan in de natte ruimte. Tot slot creëert het een mooie afwerking op meubilair, zoals wastafels, eettafels, kasten en aanrechtbladen.”

De verwerking van Knauf StucBeton gebeurt handmatig in verschillende lagen. Hoe je dit precies doet en welke je stappen daarbij moet volgen kun je op de website van Knauf vinden. In het online instructieboekje worden alle stappen in detail uit de doeken gedaan. Maar kijk voor de meest recente informatie naar het technisch blad. Je kunt natuurlijk ook de Knauf StucBeton verwerkingsvideo bekijken en/of je inschrijven voor een masterclass op de Knauf Akademie. In deze masterclass leggen ervaren Knauf-trainers je in detail uit waar je op moet letten en ga je daarna meteen zelf met het product aan de slag. 

Knauf StucBeton meteen uitproberen? Bij veel stucspecialisten is al een display met de producten te bewonderen en kun je een startpakket aanschaffen. 

Deel dit artikel: