Kwaliteit en flexibiliteit die ontzorgt!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 september 2021

Nieuw type hoofdprofiel van API

Inspelend op de veranderende vraag heeft begunstigend lid Saint-Gobain API de Quick-Lock 24 RE systemen vernieuwd. Dankzij de introductie van een nieuw type hoofdprofiel is een evenwichtiger systeemaanbod mogelijk. Je kunt nu het systeem selecteren dat het best past bij de plafondtoepassingen in jouw projecten. Het mooie aan het systeem is dat het compatibel is met alle merken plafondpanelen. Je zit dus niet vast aan een bepaald merk.

De vertrouwde API Quick-Lock kwaliteit komt ook terug in dit RE-systeem. De hoofdprofielen zijn 3000 en 3600 millimeter met tussenstukken van 32 en 38 millimeter hoog.

Ruim voldoende draagvermogen

De nieuwe Quick-Lock 24 RE systemen van Saint-Gobain API bieden ruim voldoende draagvermogen voor de meest gangbare plafondtoepassingen, maar daarnaast ook het installatiegemak, de nauwkeurigheid en verbindingskwaliteit die u gewend bent van API Quick-Lock.

Omdat plafondpanelen en armaturen een stuk lichter zijn geworden kon met behoud van kwaliteit van het geïnstalleerde plafond de materiaalspecificatie worden aangepast wat een gunstig effect heeft op de systeemkosten per vierkante meter.

Het systeem is standaard verkrijgbaar in sneeuwwit, sneeuwwit ultramat en zwart ultramat zodat er altijd een match is voor elke visuele uitstraling. U kunt nu het systeem selecteren dat het best past bij de plafondtoepassingen in uw projecten.

De expertise voor al uw akoestische oplossingen

Sinds 1 januari 2021 hebben Saint-Gobain Ecophon, API en Eurocoustic de krachten gebundeld en betreden ze de markt als één team en vormen daarmee de expertise voor akoestische oplossingen binnen de branche. Deze sterke samenwerking biedt alleen maar voordelen. Er is nu één aanspreekpunt voor de totale productenrange waarmee we vroeg in de aanloopfase van diverse projecten de ontwerpende partijen kunnen adviseren en begeleiden op het gebied van pasklare oplossingen op akoestisch vlak. Bijkomend voordeel is dat bijna alle plafondoplossingen van beide merken met het API-systeem geplaatst kunnen worden. 

Lees meer en ontdek alle details van het flexibele RE-systeem.

Deel dit artikel: