Begeleiding en advies bij overnames
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
30 maart 2023

Nieuw overzicht van kopers en verkopers

Olde Hartman Advies B.V. bemiddelt als NOA Partner in de aan- en verkoop, fusie en samenwerking van bedrijven in de bouwnijverheid. Ben en Richard olde Hartman zijn volledig gespecialiseerd in begeleiding en advies bij overnames in de bouwsector. Daarom melden zich met regelmaat potentiële kopers bij dit bedrijf uit Amersfoort. Ook ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, kunnen bij vader en zoon Olde Hartman terecht. Onderstaand een actueel overzicht, waarvoor het adviesbureau kopers en verkopers zoekt:

KOOP

Stucadoorsbedrijf regio Randstad:

Een bouwbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een stucadoorsbedrijf dat werkzaam is bij professionele opdrachtgevers. De gezochte onderneming heeft een omzet van 1 tot 5 miljoen en het werkgebied is de Randstad.

Stucadoorsbedrijf regio Midden en Oost Nederland:

Een stucadoorsbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een stucadoorsbedrijf in Midden en Oost Nederland. De gezochte onderneming heeft een omzet van 1 tot 5 miljoen.

Stucadoorsbedrijf Regio randstand:

Een stucadoorsbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een stucadoorsbedrijf dat werkzaam is bij professionele opdrachtgevers. De gezochte onderneming heeft een omzet van 1 tot 3 miljoen en het werkgebied is de Randstad.

Stucadoorsbedrijf regio Noord-Brabant:

Een groot vastgoedbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een stucadoorsbedrijf in de regio Noord-Brabant.

Stucadoorsbedrijf Noord-Nederland:

Een vastgoed onderhoudsbedrijf zoekt in Noord-Nederland een stucadoorsbedrijf ter overname.

Stucadoorsbedrijf Arnhem - Nijmegen:

Een groot onderhoudsbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een stucadoorsbedrijf dat werkzaam is bij professionele opdrachtgevers. De gezochte onderneming heeft een omzet van 1 tot 5 miljoen en het werkgebied is regio Arnhem en Nijmegen.

Stucadoorsbedrijf Nederland:

Diverse MBI- kandidaten zoeken op diverse plaatsen in Nederland (via de weg der geleidelijkheid) een stucadoorsbedrijf.

VERKOOP

Afbouwonderneming regio West, Zuid en Midden Nederland

Afbouw onderneming in de “droge” afbouw met een omzet tussen 15 en 20 miljoen: Het betreft een afbouwonderneming met focus op zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie en transformatie in de B&U sector. De onderneming richt zich op het leveren, monteren en afwerken van wanden, plafonds en estrich vloeren, waarbij ze werkt met enkel hoogwaardige merken. Het bedrijf heeft een divers en goed klantenbestand en werkt met jarenlange strategische partners met landelijke dekking. De onderneming met twee vestigingen heeft 13 medewerkers en werkt met ruim 100 vast partijen als flexibele schil. Primaire focus ligt op West, Zuid en Midden Nederland en de huidige directie wil de overname in goed overleg begeleiden.

Stucadoorsbedrijf regio Midden Nederland:

 

In de regio Midden Nederland is een stucadoorsbedrijf te koop met een omzet van circa 1 miljoen euro met circa 7 personeelsleden. 

Stucadoorsbedrijf regio Den Haag - Leiden:

In de regio Den Haag – Leiden is een stucadoorsbedrijf te koop met een omzet van circa 2 miljoen euro met circa 15 personeelsleden.

CONTACT

Olde Hartman Advies B.V. treedt voornamelijk op namens koper of verkoper, maar in bepaalde gevallen coördineert Olde Hartman Advies B.V. het matchen van koper en verkoper. Heeft u interesse in aanvullende informatie of een eerste gratis adviesgesprek? Dan kunt u contact opnemen via het algemene nummer 033 - 455 58 89 of rechtstreeks bellen met het mobiele telefoonnummer van Ben olde Hartman (06 - 53 975 263) of Richard olde Hartman (06 - 29 085 084).

Kijk tevens op www.bouwbedrijvenbeurs.nl voor nadere informatie en meer bedrijven in de koop en verkoop. Aangezien Olde Hartman Advies begunstigend lid is van NOA kunnen NOA-leden tegen voordelige tarieven gebruik kunnen maken van de diensten.

Deel dit artikel:

Laatste nieuws