“Grote vlakken in je uppie pakken”
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 september 2023

Nieuw: Gyproc Supreme

Begunstigend lid Gyproc Nederland introduceert Gyproc Supreme. Grote vlakken in je uppie pakken! Een machinale gipspleister met een extra lange verwerkingstijd, zo’n 5 uur. Die lange wand of groot plafond (meer dan 50 m2) werk je nu gemakkelijk in je uppie af.

Gyproc Supreme is uniek door zijn extra lange verwerkingstijd. Daarnaast heeft de gipspleister een zeer geleidelijke afbinding. De stukadoorsgips is te gebruiken op alle traditionele ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten. De mengverhouding is 18 liter water op 1 zak gips van 25 kg en de gipspleister is aan te brengen vanaf 5 mm.

Ontwikkeling samen met stukadoors

Begunstigend lid Gyproc heeft de nieuwe Gyproc Supreme samen met stukadoors uit de praktijk geheel nieuw ontwikkeld. Kritische stukadoors hebben de gipspleister getest en beoordeeld tijdens de productontwikkeling. Hierdoor heeft Gyproc naar eigen zeggen “de perfecte stukadoorsgips kunnen ontwikkelen”. 

Enthousiaste gebruikers

Verschillende stukadoors probeerden de nieuwe stukadoorsgips al uit en de eerste reacties zijn zeer positief. Hieronder een kleine greep van de eerste reacties van stukadoors die Gyproc Supreme hebben getest:

‘Door Supreme ervaar ik geen tijdsdruk meer, hierdoor heb ik ruimte om mijn dag lichter en efficiënter in te delen.’

‘Super spul, niks meer aan doen!’

‘Een spuitgang en dan ‘s-middags nog mooi wat tijd over voor kleine werkzaamheden.’

‘Supreme zorgt ervoor dat ik meer op mijn gemak kan werken. Eindelijk tijd voor de lunch.’

Samen een stuccie proberen?

De Gyproc adviseurs komen graag langs om samen met stukadoors wat meters te maken op een project. Zo kunnen stukadoors Gyproc Supreme zelf uitproberen. Aanvragen van een Supreme demo kan via gyproc.nl/supreme.

Verkrijgbaarheid

Gyproc Supreme is verkrijgbaar bij de specialistische vakhandel en bouwmaterialenhandelaren door heel Nederland. Kijk voor meer informatie op www.gyproc.nl/supreme

Deel dit artikel: