Ondernemersprogramma De Barometer
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
01 april 2021

Natuursteensector bij RTL Z

Het prachtige vak van natuursteenbewerkers en de opleiding daarvoor; het initiatief TruStone over verantwoorde productie en inkoop van natuursteen; de vakdagen en het belang van onze brancheorganisatie… het komt binnenkort allemaal aan bod in De Barometer, het ondernemersprogramma van RTL Z.  

Een half uur inspirerende business cases over specifieke sectoren die in een documentaire stijl worden uitgezonden. Dat is De Barometer, hét ondernemersprogramma op RTL Z. In De Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. Iedere week ligt de focus op een andere branche binnen de ondernemerswereld. Welke factoren bieden het bedrijf kansen en zorgen voor groei? Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen.

Voor de natuursteensector is in samenwerking met NOA een reportage opgenomen om de huidige ontwikkelingen van de natuursteenopleidingen en het initiatief TruStone voor het voetlicht te brengen. Sectormanager Ester Litjes heeft voor de camera ook verteld over de plannen om volgend jaar NatuursteenVakdagen te organiseren. En NOA directeur Gert van der Meulen heeft de toegevoegde waarde van een lidmaatschap bij onze branchevereniging uitgelegd. De opnames zijn gemaakt bij NOA-bedrijf Ariës Natuursteen in Zevenaar, die belangeloos hun prachtige ruimte beschikbaar stelden.

Het uitzendschema is als volgt:

DatumProgrammaTijd
9 mei 2021RTL Z De Barometer10.00 - 10.30 uur
11 mei 2021RTL Z De Barometer15.30 - 16.00 uur
13 mei 2021RTL Z De Barometer16.30 - 17.00 uur
15 mei 2021RTL Z De Barometer16.00 - 16.30 uur

Deel dit artikel: