“Kom relaxen, want NOA werkt voor jou!”
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 maart 2019

“Kom relaxen, want NOA werkt voor jou!”

Als je de AfbouwVakdag bezoekt, kom je dan ook even relaxen in de stand van NOA? We laten er zien wat NOA allemaal voor leden doet. Breng je een collega-ondernemer mee, die nog geen lid is en hij/zij wordt op de AfbouwVakdag direct lid? Dan maak je kans op een relaxte NOA-zit!

Meer dan 120 exposanten zijn er op de AfbouwVakdag. NOA heeft er natuurlijk zelf ook een stand. Bestuursleden en medewerkers praten er graag even met je bij! Wat speelt er bij jou, waar heb je behoefte aan en waarmee kunnen we je helpen? In de stand kun je je laten informeren over activiteiten en cursussen die we voor ondernemers organiseren, wat welke sector(vereniging) van NOA precies voor jou doet en zet vooral ook even de VR-bril op! In de stand laten we namelijk ook zien hoe we via NOA Opleidingsbedrijf Afbouw jongeren enthousiasmeren voor een beroep in één van onze sectoren. Door de virtual reality bril waan je je spontaan weer een 16 jarige… wil jij de video van stukadoor, plafond- en wandmonteur, natuursteenbewerker of vloerenlegger bekijken?

Beursactie

Ondernemers die in de NOA-stand een lidmaatschap afsluiten, krijgen de eerste drie maanden lidmaatschap gratis. Bovendien maken ze kans op een relaxte NOA-zit. Maar… ook als trouw NOA-lid willen we jou natuurlijk de kans bieden een large zitzak met NOA-logo te winnen. Neem je een collega-ondernemer mee naar de AfbouwVakdag, die nog geen lid is van de vereniging en hij/zij schrijft in de NOA-stand in, dan ding je ook mee naar één van de relaxte NOA-zits. Om 19:00 uur vindt de verloting plaats in onze stand.

Maak kans op een relaxte NOA-zit!
Maak kans op een relaxte NOA-zit!

Waar kun je ons vinden?

De stand van NOA kun je eigenlijk niet missen! We zijn te vinden aan de rand van het cateringplein met foodtrucks, standnummer 340. Graag tot ziens op 4 april!

Als je vooraf inschrijft op www.afbouwvakdag.nl dan krijg je een aantal consumptiemunten voor gratis drankjes en hapje. Heb je nog meer dorst of lekker trek? Dan kun je in onze stand ook met contant geld extra consumptiemunten kopen.

Deel dit artikel: