supersnel supereasy supermooi
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 juni 2021

Knauf StucBeton

Knauf StucBeton is een decoratieve afwerkingspleister van begunstigend lid Knauf met een minimale dikte. Het waterdichte, pasteuze product is niet alleen makkelijk en snel te verwerken, maar ook uitermate geschikt voor de natte ruimtes. Door de hoge hechtkracht kun je Knauf StucBeton op diverse soorten ondergrond verwerken: watervast multiplex, tegels, gipsplaat en gips - en cementgebonden ondergronden. 

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met Knauf StucBeton. Naast dat het een trendy betonlook geeft op allerlei soorten ondergronden, is dit nieuwe product uitermate geschikt voor een naadloze, waterdichte afwerking in badkamer, toilet of keuken. Ook geeft het een decoratieve look op wanden en plafonds anders dan in de natte ruimte. Tot slot creëert het een mooie afwerking op meubilair, zoals wastafels, eettafels, kasten en aanrechtbladen. 

De verwerking van Knauf StucBeton gebeurt handmatig in verschillende lagen. Hoe je dit precies doet en welke je stappen daarbij moet volgen, kun je op de website van Knauf vinden. In het online instructieboekje legt de fabrikant alle stappen tot in detail aan je uit. Maar kijk voor de meest recente informatie naar het technisch blad. Je kunt natuurlijk ook de Knauf StucBeton verwerkingsvideo bekijken.

Wil je StucBeton in de praktijk uitproberen? Schrijf je dan snel in voor een masterclass op de Knauf Akademie. In deze masterclass leggen ervaren trainers je in detail uit waar je op moet letten en ga je daarna meteen zelf met het product aan de slag. Bekijk hier de trainingsdata en meld je meteen aan.

Deel dit artikel: