Opleiding gaat van start
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
13 juni 2019

Informatiebijeenkomst opleiding Plafond- en wandmonteur

Er is goed nieuws: in september gaat de opleiding plafond- en wandmonteur van start! We zijn blij met de reacties van geïnteresseerden voor de opleiding. Er is zowel interesse voor de BBL-opleiding als voor de training van werknemers die al in dienst zijn. Daarom wordt er op 17 juni een infobijeenkomst georganiseerd, om iedereen voor te lichten over de opleiding, die in september (vooralsnog) in Rosmalen start.

De belangstellenden zijn natuurlijk al uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst. Als u zich niet had gemeld, maar wel interesse hebt, dan bent u ( of één van uw medewerkers) van harte welkom om naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen:

Wanneer:17 juni 2019
Waar:Vakcentrum Afbouw
Meester Vriensstraat 2
Rosmalen
Hoe laat:15.30 uur

Bij deze bijeenkomst zijn NOA Opleidingsbedrijf Afbouw, het Koning Willem I College en Savantis aanwezig. Zij geven meer informatie over het programma van de mbo-opleiding en de praktijkopleiding, zoals de kosten, de tijdsinvestering, de startdatum en inschrijving/aanmelding. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

Had u zich nog niet aangemeld, maar wilt u graag komen? Dan stellen we het op prijs als u vanwege organisatorische redenen aan Savantis laat weten met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Dit kan via directiesecretariaat@savantis.nl. Als u in uw omgeving nog mensen weet die misschien interesse hebben in de opleiding of training, dan mag u hem/haar vanzelfsprekend ook uitnodigen. Mogelijk komt u op deze manier aan een toekomstige medewerker?

Meer info over de opleiding op de website van Savantis.

Deel dit artikel: