Management team Craftview/Gilde geeft uitleg
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 september 2022

Gilde Software overgenomen door Craftview

Craftview Software GmbH heeft het managementteam voor de regio Benelux versterkt met twee ervaren managers. Fadi Malti (Head of Finance) en Marcel Mulder (Head of Sales) zijn sinds kort verantwoordelijk voor de uitbouw van het bedrijf in Nederland, België en Luxemburg. Craftview nam in 2021 begunstigend lid Gilde Software BV over en werd daarmee in Nederland een van de toonaangevende leveranciers van bedrijfssoftware in vooral bouwgerelateerde branches. 

Het was een logische overname: Craftview is met name in Duitsland toonaangevend als leverancier van gespecialiseerde bedrijfssoftware voor vakmensen in bouwgerelateerde branches en geeft verdere vorm aan haar Europese groeiambitie. Wat gaat er veranderen? We vragen het Marcel Mulder.

“Voor onze klanten in Nederland en België verandert er niets”, trapt Marcel af. “Craftview/Gilde blijft haar klanten ondersteunen bij de digitalisering van hun dagelijkse processen en blijft softwareoplossingen op maat bieden. Dat kan heel gemakkelijk, omdat Moser, het bedrijf achter de Gilde oplossing, ook een dochter is geworden van Craftview. We blijven investeren in de uitbreiding en optimalisatie van de Gilde oplossing. Het mooie is dat Craftview ook focus heeft op de specifieke branches waarin Gilde zich onderscheidt.”

Nieuw in Benelux: het beproefde ES2000-pakket

“Wat wel verandert, is dat Craftview/Gilde de productportefeuille uitbreidt met de succesvolle ES2000-software. ES2000 bestrijkt de gebieden CRM, ERP en Service. Het pakket concentreert zich op de essentiële functionaliteit en de specifieke kenmerken van vakmensen in een groot aantal bedrijfstakken, waaronder installateurs, veiligheidstechnici, brandbeveiligingsmonteurs, lifttechnici, renovatiebedrijven, bouwtechnici en airconditioningtechnici. ES2000, dat in Osnabrück wordt ontwikkeld, heeft in Duitsland een leidende positie in zijn doelsectoren. Verscheidene klanten in de Benelux-regio gebruiken het pakket al met succes. De oplossing is specifiek ontwikkeld voor gebruik door grote(re) bedrijven. ES2000 sluit daarom perfect aan bij het productaanbod van Gilde. Dit geeft ons het vertrouwen dat Craftview met haar branchespecifieke softwareoplossingen ook klanten in de Benelux uitstekend kan begeleiden in elke fase van hun ontwikkelingstraject van start-up tot grootschalige onderneming. We zijn klaar voor de markt en mooier nog, de markt is ook klaar voor ons!”

Fadi Malti en Marcel Mulder
Fadi Malti en Marcel Mulder

Over Craftview

Craftview is een toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfssoftware, die zich richt op gespecialiseerde gebieden in de bouwsector. Hun softwareoplossingen bieden klanten  een professionele voorsprong en verhogen hun productiviteit en efficiëntie. Door voortdurend in producten te investeren, begeleidt Craftview hun klanten met de juiste oplossingen op hun ontwikkelingspad van startende onderneming tot grootschalige onderneming. Meer dan 15.000 klanten - met ruim 80.000 ambachtslieden, aannemers en monteurs in het veld - vertrouwen dagelijks op Craftview softwaretools om projecten te beheren. En omdat Craftview gelooft dat er meer nodig is dan geweldige producten om klanten tot meesters in hun vak te maken, is klantsucces niet alleen in hun oplossingen geprogrammeerd, maar wordt het ook persoonlijk geleverd door meer dan 300 Craftview experts. Kijk voor meer informatie op hun website. 

Deel dit artikel: