Advies op maat in de bouwnijverheid
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
13 oktober 2020

Gespecialiseerd in een fusie, overname of samenwerking in de bouw

Begunstigend lid Olde Hartman Advies B.V. is gespecialiseerd in het begeleiden van een fusie, overname of samenwerking specifiek in de bouwnijverheid. Dankzij deze specialisatie weten de adviseurs precies wat er in de sector speelt en wat de vraag en het aanbod van bedrijven is. Inmiddels hebben zij meer dan 400 overnames actief begeleid en beschikken daardoor over veel kennis, ervaring en een groot netwerk.

De dienstverlening van Olde Hartman Advies B.V.:

  • Overnamebegeleiding
    Olde Hartman Advies B.V. draagt zorg voor een geschikte overnamekandidaat uit hun grote netwerk. Zij treden op voor koper of verkoper en begeleiden u actief in het gehele overnametraject.
  • Bedrijfswaardering
    Wat is uw bedrijf waard? Relevante informatie ter voorbereiding op een mogelijke verkoop van uw bedrijf. Zij zoeken dat voor u uit.
  • Organisatieadvies
    Met een speciaal ontwikkeld programma kan Olde Hartman Advies B.V. de vinger op de zere plek leggen in uw organisatie. Indien gewenst gaan zij daar samen met u mee aan de slag.

Bouwbedrijvenbeurs.nl; bedrijven te koop en gevraagd

Hun online totaalplatform van bedrijven te koop en gevraagd in de bouwnijverheid is BouwbedrijvenBeurs.nl. Dit platform brengt vraag en aanbod van bedrijven in de bouwnijverheid bij elkaar en geeft u inzicht in de mogelijkheden in heel Nederland.

Meer informatie?

Wenst u van gedachten te wisselen over de toekomst van uw bedrijf? Olde Hartman Advies B.V. heeft een gratis vrijblijvend inloopspreekuur en dat is ook online in te plannen. Neemt u gerust contact met ze op.

Deel dit artikel: