Per 1 september 2020
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
03 september 2020

Gert van der Meulen nieuwe directeur NOA

Beleidssecretaris collectieve belangenbehartiging & individuele voorlichting Gert van der Meulen is per 1 september 2020 directeur geworden van NOA. Jaco Uittenbogaard, die sinds 1 februari 2019 het directeurschap combineerde met de directievoering voor AFNL, heeft zijn taken overgedragen aan Gert van der Meulen.

Afgelopen maanden bleek voor Jaco Uittenbogaard dat alle werkzaamheden voor zowel de Aannemersfederatie Nederland (AFNL) als voor NOA niet meer te combineren vielen. Daarbij had het bestuur van AFNL de wens om weer fulltime een directeur te willen. Dat gaf het bestuur van NOA een nieuwe uitdaging: de vereniging zit nog middenin een transitie en dat maakt het voor een nieuwkomer niet eenvoudig om op alle fronten direct te kunnen schakelen. Daarom is intern bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Gert van der Meulen is al 19 jaar werkzaam bij NOA en heeft veel kennis over en contacten in de afbouwbranche, bij aanpalende organisaties en ministeries. Het bestuur van NOA heeft er vertrouwen in dat Gert een goede invulling zal geven aan het directeurschap. “We leven - en ondernemen - op dit moment in een gekke wereld. Daarom is het extra belangrijk om onze leden optimaal te bedienen en daar wil ik me samen met alle NOA-collega’s vol voor inzetten”, geeft Van der Meulen zelf aan. Per 1 september heeft hij daarom de taken en verantwoordelijkheden als directeur van NOA aanvaard.

Deel dit artikel: