PUBQUIZ stimuleert het werkplezier van uw medewerkers
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
17 december 2019

Gemotiveerd, veilig en fit aan de slag

Het nieuwe jaar fris en fruitig beginnen met gemotiveerde en fitte medewerkers? Boek dan nu alvast de PUBQUIZ Veilig en Fit. Tijdens deze interactieve quiz gaan uw medewerkers op een ludieke manier met de thema’s veiligheid en gezondheid op de werkvloer aan de slag!

Op de werkvloer vinden veel veranderingen plaats. Met deze veranderingen ontstaan er ook nieuwe uitdagingen. Hoe gaat uw bedrijf bijvoorbeeld om met ouder wordend personeel? En hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers op de hoogte blijven, zodat zij hun vak veilig en gezond uit kunnen voeren? Door aan de slag te gaan met de gezondheid, ontwikkeling en het werkplezier van uw werknemers wordt uitval voorkomen. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf halen. Bovendien stimuleert de PUBQUIZ uw medewerkers om gemotiveerd, veilig en fit te blijven.

PUBQUIZ Veilig & Fit

De PUBQUIZ brengt op een ludieke manier de onderwerpen gezondheid en werkplezier onder de aandacht. Medewerkers worden betrokken bij het spel door het competitieve element, want wie wil er niet winnen? Daag uw medewerkers vooral ook uit om vervolgens met deze onderwerpen aan de slag te gaan.

Investeer nu met 75% korting!

De PUBQUIZ en ook andere producten en diensten om duurzame inzetbaarheid in uw onderneming te bevorderen, zijn nu met subsidie af te nemen. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stelt 50% subsidie beschikbaar en vanuit de sector worden werkgevers met 25% extra subsidie gestimuleerd om de producten af te nemen. Als u zorgt voor een gezellige locatie en de medewerkers, dan zorgt Savantis voor de rest!

Meer weten?

Bekijk hier een video impressie van de PUBQUIZ, andere duurzame inzetbaarheidstools en de voorwaarden. Bellen voor meer info kan op: 088 08 088 03.

Deel dit artikel: