Goede isolerende werking
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 juni 2019

De voordelen van kalk

Ceves Vergeer breidt verder uit met nog meer kwalitatief hoogwaardige producten

Als eeuwenoud bouwmateriaal is kalk vandaag de dag nog steeds erg actueel. Het materiaal draagt bij aan een kwalitatief en gezond binnenklimaat, maar biedt nog tal van andere voordelen.

Door de damp-open structuur heeft kalk een goede isolerende- en vochtregulerende werking. Kans op scheurvorming wordt hierdoor ook geminimaliseerd. Tevens zal ook aanslag van algen en mos aan de buitenzijde voorkomen worden. Bouwen met kalk staat ook voor een bio-ecologisch bouwen, van oorsprong tot eindresultaat, wel zo duurzaam!

Natuurlijk is het vooral ook de unieke prachtige matte, wolkachtige uitstraling waarom opdrachtgevers kiezen voor het bouwen met kalk. Vooral omdat het materiaal onder invloed van uv-stralen niet zal verkleuren. Kortom, dit eeuwenoud bouwmateriaal heeft de toekomst, dankzij de verbeterde kennis in restauratietechnieken, de uitstraling van het product en de huidige interesse in ecologische- en duurzame architectuur.

Begunstigend lid Ceves Vergeer heeft het dealerschap voor de merken Unilit (natuurlijke hydraulische kalk) en Coridecor (kalk- en silicaatverf). De verkoopmedewerkers van Ceves Vergeer, samen met de technische adviseurs van Arte Constructo (de fabrikant van dit materiaal), staan vanzelfsprekend voor u klaar bij al uw vragen rondom Unilit en Coridecor producten. Bellen kan naar +31 (0)570 50 38 30 of mail.

Op arteconstructo.com vindt u verder in detail meer over de producten van o.a. Unilit en Coridecor.

Deel dit artikel: