Bostik Stucco breidt uit
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
01 april 2019

Bostik Stucco breidt uit

De uitvlak- en egalisatiemortel Bostik Stucco W-140 staat volgens de fabrikant al jaren bekend als een succesnummer in de bouw en wordt veelvuldig door veel stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven ingezet als reparatie- en uitvlakmiddel van 5 tot 40 millimeter. Daarom heeft Begunstigend lid Bostik hierop een extra stofarme variant “Bostik Stucco W-140 DR” ontwikkeld.  Die is volgens de makers ideaal voor verwerking in zowel kleinere ruimtes als bij grotere projecten waar het product in grote hoeveelheden wordt verwerkt.

De stofarme Bostik Stucco W-140 DR kent “een ultiem gebruiksgemak door de soepele verwerking, goede hechting, hoog standvermogen en een lange open tijd.” Het product is al na ongeveer 4 uur te betegelen. De Bostik Stucco W-140 DR is bij uitstek geschikt om kleine oneffenheden, diepe gaten, leidingsleuven en/of scheuren op te vullen. Maar het is ook geschikt voor het repareren en uitvlakken van wand, plafond en vloer (mits afgewerkt met keramische bekleding). Vanwege de snelheid van afbinden kan de wand snel betegeld worden. Geschikte ondergronden zijn cementgebonden en andere steenachtige ondergronden, zoals metselwerk, beton, bestaand pleisterwerk, etc.

Totaaloplossing

Met deze uitbreiding biedt Bostik een nog completere totaaloplossing voor de stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven in de bouw- en afbouwsector, zowel renovatie als nieuwbouw. Het complete Bostik Stucco assortiment bestaat uit een aantal kwalitatief hoogwaardige voorbehandelingsmiddelen, vul- en reparatieproducten en uitvlak- en egalisatiemortels. Met een constante kwaliteit, goede beschikbaarheid, technische advisering en goede ondersteuning zijn professionals verzekerd van een perfect eindresultaat. Kijk voor meer informatie op hun website.

Deel dit artikel: