Basebeton Pro
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
29 juni 2020

Basebeton kan over bestaande vloeren heen gelegd worden

Betonlook is niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Betonstuc Basebeton van begunstigend lid Stone Age is een kant-en-klare microcementpasta met gemicroniseerd kwarts voor toepassing op vloeren, wanden en meubels in zowel de particuliere als zakelijke sector. Stone Age introduceert nu Basebeton Pro, dat in drie lagen wordt aangebracht. Basebeton wordt kant-en-klaar op kleur geleverd, is van zichzelf waterdicht, kan geleverd worden in vele tinten - waaronder RAL-kleuren - en is toepasbaar op elke stabiele ondergrond.

Om de wensen van klanten en woontrends te blijven volgen, is er een nieuw type vloerafwerking ontwikkeld genaamd Basebeton Pro. Basebeton Pro heeft dezelfde ijzersterke eigenschappen als Basebeton maar wordt aangebracht in drie lagen. Dit resulteert in een vloer met de looks van gevlinderd beton. Een uitstraling die momenteel op vele woonwenslijsten staat.

Geringe dikte

Vanwege de geringe dikte van ca 1.5 mm kunnen beide typen Basebeton aangebracht worden over bestaande vloeren heen. Daarnaast is het materiaal geschikt voor vloerverwarming, UV-stabiel en onderhoudsvriendelijk. Stone Age laat zien dat je met betonstuc fantastische interieurs creëert waarmee gebruiksvriendelijkheid voor de verwerker een pré is. Zij streven ernaar de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze producten aan te laten sluiten op de eisen van de verwerker. Zo is onder meer de droogtijd van Basebeton en Basebeton Pro verlengd en wordt het geheel kant en klaar in de gewenste kleur geleverd wat de verwerkerstijd aanzienlijk verkort. Stone Age beschikt over de juiste documentatie waarmee verwerkers en aannemers een duidelijke werkwijze wordt geboden.

Deel dit artikel: