Onmisbaar op geglazuurde tegels
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
18 december 2019

Antislip coating badkamer onmisbaar op geglazuurde tegels

Grip Antislip Coating van begunstigend lidVistapaint is één van de meest gebruikte veiligheidscoatings in huis en wordt zelfs toegepast in hotels en verzorgingstehuizen. Dit is niet wonderlijk. Een antislip coating zorgt er namelijk voor dat gladde oppervlakken een beetje ruw worden.

Geglazuurde tegels geven een mooie glanzende look aan de badkamer. Het is dan ook een trend om een strakke badkamer te hebben. Men vergeet bij het bedenken nog wel eens aan de veiligheid. Een gladde oppervlakte kan snel voor uitglijders en valpartijen zorgen met nare gevolgen van dien. Helemaal als de vloer nat is. Om een bestaande vloer antislip te maken hoeft u gelukkig niet de badkamer opnieuw te betegelen. Het is vrij eenvoudig om een antislip coating op tegels, bad of douchebak aan te brengen. Dus ook bij spa’s, zwembaden of andere plaatsen waar het glad kan worden.

Antislipcoating is verkrijgbaar voor verschillende ondergronden en materialen:

  • Porselein
  • Keramiek
  • Steen
  • Beton
  • Marmer
  • Graniet
  • Acryl
  • Emaille

Voorkom valpartijen met een antislip coating op de douchevloer

Grip-antislip-badkamer-doe-het-zelf-set is een complete set (1,2 m²) waarmee je eenvoudig een transparante, watergedragen, 2-Componenten, polyurethaan antislip coating bijna onzichtbaar kunt aanbrengen in natte ruimten. De antislip coating zorgt voor een permanente slipveilige ondergrond.

Eigenschappen van de veiligheidscoating

Een antislip voorziening heeft normaal gesproken de eigenschap vuil en bacteriën aan te trekken. Grip AntiSlip heeft door de structuur van het oppervlak de unieke eigenschap dat vuil, vet en viezigheid geen kans krijgen om te hechten. De coating kan met een remover verwijderd worden zonder de ondergrond aan te tasten. De aangebrachte Grip AntiSlip Coating is eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor Anti-Slip Klasse C volgens DIN 51097.

Deel dit artikel: