Een aantal slimme suggesties
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
31 maart 2020

Altijd een opgeruimde bus…

Een stukadoor heeft standaard een aantal kleine zakken of potten met plamuur in de bus staan. Om gaten te kunnen opvullen of de ondergrond te kunnen uitvlakken. Deze producten zitten vaak in een papieren zak en zijn gevuld met losse poeders. Het openscheuren van een zak veroorzaakt vaak enorme rotzooi en altijd lastig om netjes in de bus te bewaren.

Om er toch voor te zorgen dat uw bus schoon blijft en gebruikte producten weer eenvoudig kunt opbergen en hergebruiken heeft Vistapaint speciaal hiervoor een oplossing bedacht. Een plamuur in een vierkante emmer met 5 losse deelzakken van gemiddeld 1,2 kilo tot 1,6 kilo. Zo zorgt u dat de bus schoon blijft, u makkelijker kleine hoeveelheden kunt doseren en de rest vochtvrij en houdbaar blijft.

Begunstigend lid Vistapaint heeft de volgende producten in handige meeneem emmer van Aguaplast:

  • De Universal Pro is een universele filler en finisher die kan egaliseren, vullen en renoveren tot maar liefst in één laag van 5 cm aan te brengen.
  • De Express is een zeer snel drogend vulmiddel dat kan vullen, renoveren, egaliseren en uitvlakken. Dit product kan binnen 3 uur worden overgeschilderd.
  • De Super Repair is een sneldrogende all-round buitenvulmiddel dat kan herstellen en moduleren van kanten, zonder bekisting, daglijsten, zuilen, sculpturen, sierlijsten en balkons.

Deel dit artikel: