Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 juni 2021

‘A-locatie voor een A-merk’

De nieuwste SIG vestiging is momenteel in aanbouw op het bedrijventerrein Bijsterhuizen op de grens van Nijmegen en Wijchen. Centraal gelegen, dichtbij uitvalswegen zoals de A326, de A73 en de A50. De nieuwe vestiging beschikt over 200 m2 winkelruimte, heeft een ruime opslagcapaciteit en beschikt over een drive-thru.

In de winkel kunnen specialistische vakmannen en -vrouwen kennismaken met een gericht assortiment, volledig aangepast op hun specifieke wensen. De artikelen worden gepresenteerd aan de hand van een nieuwe en herkenbare winkelformule. “Een formule waarbinnen stukadoors, spachtelaars, tegelzetters en schilders zich thuis voelen”, stelt begunstigend lid SIG. De uitgangspunten van de winkelformule van SIG sluiten aan bij de strategie van het bedrijf. “amelijk het versterken van de klantrelatie, lokale betrokkenheid en het delen van kennis en expertise.”

Feestelijke opening

Op vrijdag 8 oktober opent de nieuwe vestiging op een feestelijke manier. Mits de regels het toelaten uiteraard. 

‘Constructing the future’

SIG Benelux is onderdeel van het Engelse, beursgenoteerde SIG plc, dat meer dan 60 jaar ervaring heeft in de levering van afbouwmaterialen. In de Benelux heeft het bedrijf de activiteiten onderverdeeld in de afbouw (nat en droog) en technische isolatie. Bedrijven en merken zoals SIG Afbouwspecialist (NL), SIG Technische Isolatiespecialist (NL), MPA (BE) en Isolatec (BE) vallen onder de vlag van SIG Benelux. Binnen het bedrijf wordt gewerkt met zo’n 200 professionele en enthousiaste collega’s -verdeeld over Nederland en België- om ervoor te zorgen dat klanten hun projecten zo prettig mogelijk en binnen de afgegeven planningen kunnen realiseren. 

Meer weten? Via de website www.sigbenelux.com, op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube. Bellen kan via het telefoonnummer +31 (0) 13 458 22 30. Een e-mail kan gestuurd worden naar marketing@sigcs.com.

Deel dit artikel: