Even voorstellen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Naam: Rinio van der Ven

Bedrijfsnaam: DIBA Kunststofvloeren

Wat is de reden dat u in het bestuur wilde plaatsnemen?

“Vloeren zijn een belangrijk onderdeel in de gehele bouwketen. En ik ben van mening dat je samen tijd en energie in het geheel moet steken om zodoende ook samen te kunnen groeien. Anders gebeurt er nooit iets. Daar wil ik me voor inzetten.”

Voor welke zaken gaat u zich in de voorliggende bestuursperiode inzetten?

“Minder regeldruk.”

Waarop mogen de leden van NOA u aanspreken?

“Op alles waar ze mee zitten of rondlopen. Wij zijn er voor iedereen.”

Wat zijn volgens u de belangrijkste onderwerpen waar een brancheorganisatie als NOA zich voor moet inzetten?

“Verminderen van de regeldruk. Gewoon met de handen werken wordt tegenwoordig ondergesneeuwd door wetten en regels en aansprakelijkheden. De overheid is een soort moederkloek geworden die alles maar wil controleren. Ondernemers mogen niets meer en moeten van alles. Terwijl ik ervan overtuigd ben dat werkgevers en werknemers het over heel veel dingen gewoon eens zijn. Zolang ze beiden hun gezond verstand gebruiken gaat er al heel veel goed.”

Heeft u naast uw ongetwijfeld drukke baan en het bestuurswerk nog tijd voor andere hobby’s? Welke?

“Niet echt, ik mag graag hardlopen ter ontspanning. Ik heb wel een aantal droomdoelen: zowel zakelijk als privé. En ik ben ervan overtuigd dat ieder mens die met mekaar in balans moet brengen. Sporen privédoelen niet met zakelijke doelen dan gaat het een keer mis, en vice versa. Als bedrijf moet je altijd bezig zijn met verbeteren en dat geldt ook voor jezelf als mens.”