Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Technische dienstverlening

Wist je dat je als NOA-lid bij TBA 10% korting krijgt op de prijs van een kwaliteitscontrole, schadediagnose, geluidsmeting, vlakheidsmeting en stroefheidsmeting? Door gebruik te maken van de technische dienstverlening van het Technisch Bureau Afbouw krijg je een onafhankelijk advies, dat in een rapport zwart op wit staat.  

Kwaliteitscontrole

Als een opdrachtgever twijfelt over de geleverde kwaliteit, of er ontstaat een meningsverschil over de uitvoering van het werk, dan kan een TBA-kwaliteitscontrole uitkomst bieden. Een technisch adviseur beoordeelt op de locatie de kwaliteit van het werk aan de hand van de daarvoor geldende criteria, richtlijnen, bestekken, normen en gemaakte afspraken.

Schadediagnose/hersteladvies

Schade kan helaas niet altijd worden voorkomen. Als schade eenmaal is ontstaan, is dat in de praktijk niet altijd even gemakkelijk te verklaren en daardoor ook moeilijk om te herstellen. Een technisch adviseur kan dan een diagnose stellen, adviseren over de mogelijke oorzaken en gevolgen en een aanvullend hersteladvies geven.

Geluidsmeting

Bij een akoestisch probleem, of twijfel over de geluidsweerstand van de wanden, plafonds of vloeren, kunnen de technisch adviseurs van TBA een geluidsmeting doen, met een bijpassend advies. Dan weet je zeker dat de geluidsoverlast in het gebouw geminimaliseerd wordt.

Vlakheidsmeting

Met speciale apparatuur kan een technisch adviseur ter plaatse vlakheidsmetingen aan een gemaakte vloer uitvoeren. De adviseur kijkt of de vloer voldoet aan de NEN-norm en uiteraard worden alle bevindingen zwart op wit gerapporteerd.

Stroefheidsmeting

In Nederland vinden elk jaar veel ongelukken plaats door uitglijden of slippen. Vaak ontstaat dan de vraag wie aansprakelijk is. TBA beschikt over het speciale meetapparaat GMG 200, waarmee antislip- en stroefheidsmetingen conform de norm NEN 7909 kunnen worden gedaan.

Neem voor meer informatie over deze technische diensten, de exacte prijs mét 10% korting als NOA-lid, of om een afspraak in te plannen, contact op met Mickey van Gasteren van TBA; T 070-33 66 500.