SIG staat voor het design van hun partners

Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 september 2023

Partners die een stapje méér doen

Begunstigend lid SIG staat voor resultaat. En niet zomaar een resultaat, maar het allerbeste en mooiste resultaat. Dat bereiken ze alleen door samenwerking met gelijkgestemde partners. Partners die, net als SIG, bereid zijn om net dat stapje meer te doen en te kijken naar de omgeving en ieders bijdrage daaraan. Partners ook, die keuzes durven te maken, bijvoorbeeld door esthetische en praktische designoplossingen te combineren.

Eén van die partners van SIG is begunstigend lid Rockfon. Deze fabrikant staat van oudsher bekend om haar systeemplafond oplossingen, die met name in één kleur werden uitgevoerd: wit. Het bedrijf zette daarom een belangrijke stap voorwaarts toen het koos voor de introductie van een nieuw kleurenassortiment (34 mogelijkheden), onder de naam The Colors of Wellbeing. Na het succes van Rockfon Color-all zette de leverancier van akoestische plafond- & wandoplossingen opnieuw een stap en lanceerde een volledig nieuw assortiment design producten. Het gamma bestaat uit vier nieuwe oplossingen die totale ontwerpvrijheid bieden voor ieder project en interieur. En waarbij de 34 kleuren nog altijd een prominente rol spelen.

SIG staat voor akoestisch design van Rockfon

  • Mooi design gecombineerd met het beste geluidsabsorberend vermogen
  • Designvrijheid en maatwerkoplossingen
  • Snelle en eenvoudige montage van de systemen
  • Een prettig binnenklimaat voor eindgebruikers

SIG staat voor akoestisch design van Rockfon

SIG stelt dat de visie en producten van hun partner Rockfon naadloos aansluiten op hun positionering. ‘De designcollectie is namelijk onderdeel van het assortiment van Rockfon en daarmee voldoet het aan de kwaliteitsnorm die de markt van Rockfon gewend is. Met deze producten is er een uitmuntende akoestiek te realiseren, wat aansluit op een gedegen advies. De producten zijn op maat te leveren en kunnen per stuk worden afgeleverd. Kortom, niet voor niets zeggen wij: wij staan voor akoestisch design van Rockfon!’, aldus SIG.

Meer info op de website van SIG

 

Deel dit artikel: