NOA OZP Familiedag
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
15 september 2021

Magische geluksmomenten werden gecreëerd

Tijdens de NOA OZP familiedag in Toverland, die plaatsvond op zaterdag 4 september, werden er magische geluksmomenten gecreëerd. Een event vol geweldige familie attracties, groots plezier, shows en spektakel. Een familiedag die al langer gepland stond en waarvan het bestuur hoopte dat het eindelijk door mocht gaan. Gelukkig kon hoop omgezet worden in realisme en was het met recht een dag vol geluk, want ook de weergoden waren NOA goed gezind. 

De dag begon voor NOA-leden en hun gezin vol luxe, want de deelnemers werden door het bestuur verwelkomd in de speciale voor NOA gasten geopende VIP-ingang, waar de kinderen als extraatje een goodiebag in de vorm van een rugzakje met inhoud ontvingen. Na binnenkomst werd iedereen direct in de watten gelegd in een exclusieve setting “Magisch Medina”. In deze wereld van Duizend-en-één-nacht waanden de NOA-gasten zich in een oude, Arabische stad waar men kon genieten van een drankje en rijkelijke hoeveelheid lekkernijen. 

De dag met attracties en plezier kon beginnen!  

En iedereen genoot op eigen gelegenheid van al hetgeen Toverland ons te bieden had. Tijd voor ontspanning en sensatie… Eenmaal zittend in een noeste boomstam, genietend van een kabbelend beekje, ging dat al snel over in een wilde rivier en steeg de spanning. Ineens op vijftien meter hoogte doemt een waterval op. Je hebt geen keuze meer, houd je vast en maakt je klaar voor een duik! Maar eenmaal tijdens het goed verzorgde lunch buffet was de adrenaline weer volledig weggeëbd en kon er weer moed verzameld worden voor de volgende uurtjes. 

De perfecte match 

Kort voor vieren kwamen de eerste ondernemers richting de Confertainmentroom Mystique waar de eigenaar van Toverland, tevens grondlegger van NOA-bedrijf Gepla systeemwanden en -plafonds, Jean Gelissen sr. zijn zeer boeiende verhaal vertelde over hoe het idee Toverland tot stand is gekomen en waarin zijn levensverhaal centraal stond. “Van afbouwer tot pretpark exploitant. Je moet als ondernemer hoge ambities hebben om je te blijven onderscheiden.” Dit waren enkele van de vele inspirerende woorden van Jean Gelissen sr. die ook vertelde over zijn toekomstwensen voor Toverland. En welke nieuwe attracties er op stapel staan. Maar dit geheimenboekje moet helaas nog even dicht blijven…

De ‘revival’ van de bittergarnituur

Inmiddels was het hoogste tijd voor een hapje en een drankje. Alle NOA-gasten waren uitgenodigd in het Magisch Medina waar om 17.00 uur genoten kon worden van een Hollands drankenassortiment en puntzakken frites en minisnacks. Voor de jongste gasten was er ter afsluiting zelfs nog een lekker ijsje. Plezier voor het hele gezin dus, en dat verbindt. NOA-OZP voorzitter, Frans Vos, sprak namens het voltallige OZP Afbouw bestuur (Frans Vos, Marco Maarschalkerweerd, Ricardo Hoogenboom en Fekke Haringsma) een dankwoord uit en benadrukte dat het park extra lang geopend bleef zodat iedereen nog tot 21.00 uur kon genieten van een magische avond met fantastisch nazomerweer.  

Met navolgende reacties kijkt het bestuur met trots terug op een zeer geslaagde dag: “Super genoten. Mooie afsluiting van de schoolvakantie van de kids”; “Heerlijke dag gehad”; “Top Geregeld. Alles in kannen en kruiken. Chapeau!”; “Wat een leuke dag”; “Vele herinneringen om nooit meer te vergeten”.   

Deel dit artikel: