NOA Café, digitaal proosten met je afbouwcollega!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
10 maart 2021

Doe mee met het eerste online event, het NOA Café

NOA (dé Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) organiseert op donderdagmiddag 25 maart een online evenement voor alle hoofdsectoren. Wie aan een café denkt, denkt aan gezelligheid! Dat is wat we deze middag willen bereiken. Zorg dat je er bij bent en meld je aan op www.noacafe.nl, want de eerste 300 aanmeldingen krijgen vooraf een smakelijke verrassing op de deurmat.

“Het wordt een ouderwets gezellige middag!”, aldus sectormanager Bob Buijs, die dit allereerste online event samen met de andere sectormanagers organiseert. Als professionele ondernemersvereniging blijven we graag in contact met onze leden en daarom hebben we op 25 maart een interessante, maar bovenal leuke middag georganiseerd. Er zijn diverse lezingen over bijvoorbeeld klantgerichtheid en leren netwerken. Je kunt een workshop LinkedIn bijwonen en tijdens een een-tweetje direct een casus voorleggen aan onze huisadvocaten van Van Gorcom. Technische onderwerpen komen ook aan bod, onder andere het exoskelet, Wet kwaliteitsborging en circulair bouwen. In de paneldiscussie over de toekomst van de afbouw gaan de voorzitters van de hoofdsectoren met elkaar in gesprek. Er zullen diverse stellingen besproken worden waardoor wij een mooi inzicht krijgen in de toekomstvisie van de sectorvoorzitters. Alle lezingen wisselen we af met een leuke NOA Quiz met spectaculaire prijzen en aan het eind van het programma houden we een verloting. Hier zijn mooie prijzen mee te winnen. Het volledige programma vind je op www.noacafe.nl. 

Niemand minder dan Björn Kuipers komt naar het NOA Café. Nederlands bekendste scheidsrechter neemt ons mee in zijn verhaal over ondernemerschap in combinatie met topsport. Presteren onder druk, communicatie en omgaan met tegenslagen, het komt allemaal aan bod.

In het NOA Café kan iedereen elkaar weer zien en spreken. Weliswaar via een scherm, maar het is heel eenvoudig om te bekijken wie er allemaal in het NOA Café aanwezig zijn en met één druk op de knop start je een videogesprek met wie je wilt. 

Deelname is gratis dus meld je snel aan op www.noacafe.nl!

Deel dit artikel: