20 juni 2024
Wkb-bijeenkomst EKC Eindhoven

Wkb-bijeenkomst EKC Eindhoven

Samen staan we sterker! Daarom heeft de hoofdsector Stukadoren & Afbouw met EKC de handen ineen geslagen, om gezamenlijk voor jou een bijeenkomst te organiseren waarbij je precies krijgt uitgelegd wat de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voor jou als afbouwondernemer betekent.

Op 20 juni 2024 organiseren we bij EKC in Eindhoven een informele en leerzame bijeenkomst: NOA-huisadvocaat Ingeborg van Leusden komt je dan van alles vertellen over de Wkb. Want deze wet, die begin dit jaar is ingevoerd, heeft nogal wat consequenties voor jou als afbouwondernemer! De nieuwe regelgeving wordt heel praktisch uitgelegd en je krijgt ook handige tips om de aangescherpte aansprakelijkheid, waarschuwingsplicht en het opleverdossier in je bedrijfsprocessen te borgen.

Naast de informatieve sessie bieden we ook ruimschoots de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit de sector. We geloven in de kracht van samenwerking en willen graag dat je de avond verlaat met nieuwe inzichten en waardevolle connecties.

Natuurlijk zorgt EKC ook voor een hapje en drankje om de avond compleet te maken!

Wanneer: 20 juni 2024
Tijd: 16.00 - 19.00 uur
Waar: EKC, Kanaaldijk-Noord 27a-29, 5613 DH Eindhoven

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl