08 maart 2022
Cursus Je financiën goed geregeld

Cursus Je financiën goed geregeld

Tijdens deze cursus komen financiële cijfers tot leven, waardoor je veel beter gaat begrijpen wat en waarom er financieel in je bedrijf omgaat. Je leert je jaarrekening te lezen en te begrijpen, een liquiditeits- en resultatenbegroting te maken, je eigen boekhouding te voeren/controleren (in de basis, we hebben immers maar één dag) en je krijgt allerhande bespaartips voor je onderneming.

Tijdens deze module leer je

  • je jaarrekening te lezen en te begrijpen;
  • de basis om je eigen boekhouding te voeren/controleren;
  • zelf begrotingen te maken;
  • inzicht in het rendement van je onderneming te krijgen;
  • over allerhande (belasting) besparingen van je onderneming.

Resultaat

Je begrijpt belangrijke financiële en fiscale aspecten voor je afbouwbedrijf, waardoor je kosten bespaart.

Docent Rob Cattel

Is op jonge leeftijd, na zijn studie Fiscale Bedrijfseconomie, les gaan geven in verschillende Bedrijfseconomische en fiscale vakken. Tevens is hij eigenaar van het Belastingadviesbureau Intendance B.V. Zijn vak is zijn passie. Zelfs mensen die niets met cijfertjes hebben, worden door hem enthousiast en leergierig. Rob brengt zijn passie goed over op zijn cursisten en heeft plezier in het lesgeven. 

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Bekijk het overzicht van alle cursusdagen.

Voorwaarden en prijzen

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen van de ondernemersopleiding.

Coronamaatregelen

Deze cursus vindt plaats bij evenementenlocatie De Basiliek, Wiltonstraat 56 te Veenendaal. Op deze locatie is een coronatoegangsbewijs nodig en het dragen van een mondkapje verplicht.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678