08 april 2024
Bedrijfshulpverlening BHV-basis

Bedrijfshulpverlening BHV-basis

Als werkgever moet je ervoor zorgen dat de bedrijfshulpverlening in jouw bedrijf goed geregeld is. Dat hoef je niet allemaal zelf te kunnen, ook werknemers kunnen een BHV-certificaat halen. BHV-ers kunnen snel ingrijpen bij calamiteiten, zoals brand of een ongeluk.

In de training Bedrijfshulpverlening leer je hoe te handelen in een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij brand, of wanneer iemand zich verwondt of onwel wordt. Na de BHV-training ben je vertrouwd met de basistechnieken van bedrijfshulpverlening, voor levensreddende handelingen en brandbestrijding. Ook heb je geleerd reanimatietechnieken toe te passen met gebruik van de defibrillator.

E-learning

Bij de basiscursus BHV hoort ook een online theorie-examen. Drie weken voor aanvang van de cursus ontvang je per mail van NIBHV de lesstof als e-learning. Deze moet je doorlopen om tezamen met deelname aan de praktijkdag het certificaat te ontvangen, met een BHV-pasje.

Docent

Mark van Schaik, Van Schaik services

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 4 (maximaal 8)
Duur: hele dag, van 09.00 tot 16.00 uur
Wanneer: 4 april 2024
Cursusprijs: € 150,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  • - -
    Dag - Maand - Jaar
  •  *
  • naam@bedrijf.nl