14, 15 en 16 mei 2019
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
03 april 2019

Vakbeurs MONUMENT

Het Neerlandsch Stucgilde is samen met de Terrazzovakbroeders met een stand aanwezig op de vakbeurs MONUMENT, op 14, 15 en 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Het Stucgilde laat hier zien dat de restauratie-leerlingen van de opleiding, met mooie werkstukken, door de oude generatie wordt klaargestoomd voor de huidige, uitdagende tijd. Daarnaast is samenwerking tussen verschillende expertises in de restauratie ook zeer belangrijk geworden. Het Stucgilde vindt de vakbeurs MONUMENT daar een mooi evenement voor.

MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. De beurs vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Renovatie, platform voor professionals in sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Met een toegangsbewijs voor MONUMENT kunnen de zakelijke bezoekers kosteloos ook Renovatie bezoeken.

Benieuwd naar deze beurs en de diverse lezingen? Kom gerust het werk van de Stucgilde collega’s en de Terrazzovakbroeders bekijken. Tot en met maandag 13 mei regelt u hier een gratis toegangsbewijs.

Deel dit artikel: