SHARK® TWIST wint op Afbouw Vakdagen de publieksprijs
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
23 november 2023

Publieksprijs voor Würth

Eén anker. Acht knopen. De innovatieve universele plug SHARK® TWIST van begunstigend lid Würth combineert prestaties, flexibiliteit en installatiegemak, waardoor een breed scala aan mogelijke toepassingen wordt geboden. De bezoekers van de Afbouw Vakdagen konden een stem uitbrengen voor de innovatie die ze het handigste, slimste, of nieuwste vonden. Würth won daardoor de publieksprijs.

De SHARK® TWIST kan met één vinger naar binnen worden gedrukt zonder dat er een hamer nodig is. De schroef is zeer eenvoudig vast te draaien. De innovatieve plug is veelzijdig te gebruiken, want is zowel voor houtdraad als metrische draad geschikt. Elke plugmaat kan worden gecombineerd met verschillende schroefdiameters. Bovendien heeft de SHARK® TWIST een hoge mate van veiligheid.

Innovatief: 8-voudige verknotting met extreem groot contactoppervlak
Getest: Geteste hoge belasting
Geoptimaliseerd: Laag aanhaalmoment en hoog doordraaimoment.
Met doldraaibeveiliging.
Gecertificeerd: ETA-beoordeling voor massieve en geperforeerde materialen vanaf medio 2023.

Dankzij de speciale kunststof samenstelling van de SHARK® TWIST kunnen zelfs bouten met metrische schroefdraad probleemloos worden ingeschroefd, bijvoorbeeld draadfittings of draadeinden voor hangende onderdelen in sanitair installaties of metrische schroeven.

 

Deel dit artikel: