Naamsverandering voor NOA Opleidingsbedrijven Afbouw 
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
08 mei 2024

NOA opleidingsbedrijven gaan verder als Afbouwprofs

NOA opleidingsbedrijven leveren kwalitatief goed opgeleide vakmensen af in de afbouwbedrijfstak. Dat gebeurt vanuit meerdere opleidingslocaties, verspreid door Nederland. Zij doen dit vanaf nu onder de gezamenlijke vlag van Afbouwprofs.

Alweer heel wat jaren kennen we de NOA Opleidingsbedrijven Afbouw, die op verschillende locaties verspreid door Nederland als samenwerkingsverbanden van start gingen. Om aan te sluiten op de wervingscampagne, die al meerderde jaren onder de naam Afbouwprofs wordt gehouden, willen de opleidingsbedrijven onder deze bekende naam op middelbare scholen hun diensten voortzetten. Op deze manier versterken de activiteiten van de verschillende organisaties elkaar en zetten zij gezamenlijk een duidelijk merk neer in de markt.

Passend

Tijdens een introductiefase bij het opleidingsbedrijf maakt de potentiële leerling een werkstuk, waaruit onder meer het talent, inzet en communicatieve vaardigheden blijken. Op basis hiervan zet het opleidingsbedrijf de leerling in bij het best passende leerbedrijf.

Geen risico

Leerbedrijven kunnen de leerlingen inlenen voor de gehele duur van de opleiding, maar ook voor een bepaalde periode. De student is in dienst van het opleidingsbedrijf. Hierdoor loopt het leerbedrijf geen financieel risico. Ook zzp’ers kunnen leerlingen opleiden, met behoud van hun zzp-status.

Website

De website afbouwprofs.nl heeft een speciale pagina met informatie over de opleidingsbedrijven. De locaties zijn: Assen, Purmerend, Rijsbergen, Rosmalen, Vroomshoop en Bergen op Zoom. De site bevat van elke vestiging contactgegevens voor meer informatie.

Deel dit artikel: