Omnicol heeft website ingedeeld op bouwfases en inspiratiepagina’s
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 juni 2024

Nieuwe website omnicol.eu

Snel online alle informatie vinden, dan kun je 24/7 dóór met je advies, inkoop en werk in uitvoering. Begunstigend lid Omnicol heeft daarom hun nieuwe website omnicol.eu helemaal op dat gemak ingesteld. Bovendien ingedeeld in handige “bouwfases”. Onder de knoppen ‘Vertel me meer’ bereik je het assortiment en aanvullende inspiratie.

Begunstigend lid Omnicol is betrokken bij hun klanten. ‘Customer intimacy’ met een mooie term. Daarom is hun motto: ‘Door en voor de vakman’. Gelukkig hebben ze niet alleen heel veel loyale klanten, maar ook heel veel verschillende disciplines als klant. Van aannemers tot klusbedrijven. Metselaars tot tegelzetters. En vloerders tot stukadoors. Maar ook architecten, calculators en handelaren. Natuurlijk wil je alleen de informatie lezen die voor jou relevant is. Daarom is de nieuwe website onderverdeeld in herkenbare hoofdstukken: Ruwbouw, Tegeltechniek, Vloertechniek, Afbouw en Prefabricage. Daarnaast is er nog een hoofdstuk Diensten & Tools.

Jij de vraag, Omnicol het antwoord

Vaak ben je niet alleen op zoek naar een product, maar ook naar informatie over toepassing en eventuele alternatieven of een oplossing. De website van Omnicol neemt je mee en begeleid je tot de oplossing(en) die ze bieden. Via een logische route, dus met zo min mogelijk clicks. Dat bespaart tijd en je wordt er wijzer van. Want hoewel ze ijzersterke argumenten voor je hebben om met hun producten en systemen aan de slag te gaan, ze proberen altijd in de voorhoede van nieuwe ontwikkelingen mee te gaan.

Nieuwsgierig geworden naar hun nieuwe website? Neem meteen even een kijkje: www.omnicol.eu.

 

Deel dit artikel: